| anonim2725 a întrebat:

Este adevarat ca toti baietii mint in legatura cu marimea penisului lor? E o rusine daca e mic?

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi foarte sigura si convinsa ca majoritatea baietilor (probabil 7-8 din 10) dintre cei care posteaza intrebari si doresc sa primeasca pareri si aprecieri in privinta lungimii penisului lor, au mintit fiindca marimile precizate nu se incadreaza in marimea statitica a mediei nationale. Dar dorinta de a epata sau a se autolauda asta este deja o cu totul alta problema care tine de mitomania caracteristica natiei. rolling on the floor

| Pz a răspuns:

Uni Da eu nu eu n-am de ce o am de 18-19cm si am14ani

| Bernardus a răspuns:

Habar n-am. Eu nu mint, am penisul peste medie, dar de ceilalti nu stiu. Dar pot spune ca destui mint

| MihaiNicu23 a răspuns:

Cunosc destui care mint, dar si ca multi cred ca e o rusine daca e mic, pana la urma daca femeia e multumita nu mai are de ce sa ii fie rusine.

| Zsolt15 a răspuns:

Probabil da, toti care au raspuns zic ca ei nu mint asa ca eu unul raman neutru happy
Sunt si unii care zic adevarul totusi, si nu e rusinos daca e mic daca atinge media, daca e sub medie cu mult probabil e rusinos happy

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte adevarat ca baietii mint cu privire la masura penisului lor.

| mihaidiablo a răspuns:

Nu cred ca este o rusine cu privire la marimea penisului, nu intotdeauna un penis mare iti satisface partenera.

| porcarumadalina a răspuns:

Da unii mint de marimea...
Insa ar trebui sa te simti bine asa cum e.
Nu toate fetele se dau in vint dupa penis mare