| MrNuggets a întrebat:

Este adevarat ca vara cele mai frumoase femei se duc in mall intentionat pentru a fi agatate?

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns:

Logic amu îmi pun bikini și ma duc sa ma plimb prin Mall poate poate pica unu sau doi lat

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru iulia0514):

Cu acest comentariu draga Iulia m ai dezamăgit profund laughing)
Nu știu ce gânduri comuniste, ce va blochează sa înțelegeți anumite lucruri.
Fiecare se îmbracă cum vrea, cu ce are, ca nu le cumpăr eu altora haine sa îmi dau cu părerea, cum se simte bine.
Cum te pieptini, faci baie,te dai cu parfum= ei bine tot de îngrijire tine, asa te și machiezi,te îmbraci cu ce vrei, ca vorba aia doar o viata ai,ați ajuns atât de rău cu mizeria de criticare.
Te numeri printre cei care participa la acest sexism, ca dacă o fata poarta un top, i se vede doamne pielea, gata e cum este și voi nu o cunoașteți dar totuși și când unul care umbla fără tricou, cu pantalonii căzuți, ei bine de ala tăceți mâlc.
Dacă tu nu apreciezi persoanele care se îmbracă cu topuri etc, atunci uitate la persoane care îți plac, de ce îți petreci viata în ura?
Atrage și tu " pustani"? Ca mall-ul de aia e făcut,au și paturi ăștia incluse, hop top poate iese de o tura, nu?
Ca sa nu uitam ca din cauza asta, atâtea cazuri de viol pentru ca unii o iau razna doar când vad piele, haideți sa ne schimbam, sa normalizam aceste lucruri, deja vine vara, vine caldura.
Nu pot sa ma îmbrac pana în gat.
Si da legat de cazurile de care ziceam și cu tipe îmbrăcate decent tot la fel.
Dacă bărbatul de lângă tine se uita la tipe de genul pe care tu nu le suporți, atunci ori ești frustrata pe ele în loc sa dai vina pe omul care nu apreciază ce are acasă.
Oricum răspunsul meu era strict pentru userul cu care am schimbat vorbele, nu pentru tine, dar tu te ai atacat asa ca " vai cum umbla unele", " ca vrem sa atragem atenția masculilor ", în loc sa pricepi anumite lucruri.

| haileewatson a răspuns:

Lol, in niciun caz. Ce naiba ai putea agata in mall? Pustani de 15 ani? laughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Îți dai seama, de asta ieșim toate în mall, pentru agățat, nu pentru ca ai treburi, sa cumperi chestii, sa te uiți sa vezi ce a mai apărut sau sa mergi în general cu alte prietene, simplu.

| dullcat a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Fereasca sfantu' sa fim imbracate mai frumos, ca gata, e pentru ei.Ei fiind majoritatea care nici macar nu sunt in stare sa distinga intre nuante sau croieli. laughing Nu ti se pare trist ca istoria a produs niste generatii de femei care s-au neglijat teribil fiindca asa,, valori'' li s-au insuflat, ca viata de familie e totul iar stima de sine nu exista? Si in prezent odraslele acestora pun intrebari funny.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru dullcat):

Ai perfecta dreptate, ma dezamageste și faptul ca unele chiar le duc acest joc, ca vai ca ei sunt " baieti " și sunt " superiori" și încă au gândirea că noi am fost creeate pentru ei, nu ca am fost toți creeati pe aceasta lume tot cu scopul de perpetuarea speciei, nu as putea sa stau cu unul care îmi impune= sa ma îmbrac pana în gât, sa renunț la machiaj ca atrag atenția lui x-ulescu dacă merg în mall sau în club cu prietenele ( am ajuns în 2023, unde și dacă mergi la o toaleta publica te duci ca sa agăți, jalnic.)
La faza cu insuflarea da, nu aveau săracele prea multa putere de decizie, în general alegeau părinții și dacă divorțau ( Pai da ce? Cum sa divorțezi? Te bate? Te jignește? Copii rămân cu traume și tu la fel? Stai acolo, astea sunt semne ca te " iubește " sau aia care încă cred ca noi avem roluri de menajera când intram în relație cu ei), sau o baga pe clasica " Ele ce ofera? " îți recomand sa te uiți la Marilu( ma inspira foarte mult atât ea cât și iubitul ei Iustin, incep să înțeleg că bărbații se maturizează abia de la 25 în sus).
Aș vrea să dau mai des de persoane cu gândirea ta și acum la răspunsul meu dat pentru tine și atat, o sa se găsească un " barbatel" atacat.
Aș putea să discut despre aceste lucruri ale nedreptăți toată ziua, putem sa și discutam în privat pe aceasta aplicație, dacă doreștilaughing))

| iulia0514 a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Ce sa facem dacă nu avem altceva de făcut decât sa ne dichisim și sa mergem la agățat puștani prin Malllaughing
Păcat ca prostia nu doarehappy

Păcat că mă aranjez pentru mine, nu ca să ii placa lui x-ulescu.
Trist ca ești fata și ai gândirea astalaughing)).
Și este normal să te aranjezi mai ales dacă nu mergi la magazinul din colt, altfel apar persoanele cu " iote și pe aia", dacă ai grija de tine și cum te prezinți nu înseamnă că este ceva rău.
Și fiecare are propriul stil, te poți îmbracă decent și cu gust, ma rog ești fix ca aia care dacă o vad pe una vara cu un top sau vai i se vad mâinile goale ( cum vad putina piele) cum vai nu pot sa cred, se activează.
Poate îmi fac o poza tot la plimbarea spre Mall, faptul ca sunt mai aranjata mă făce mai increzatatoare în mine și nu mai suntem în 1900 toamna, fiecare se îmbracă cum vrea și ar trebui normalizata asta.

Păcat ca ai înțeles greșit ce am scris euwinking
Eu nu te criticam din contra!

Acum pricep că era spus mai mult sub forma de gluma, scuzele mele am avut o zi destul de grea și încărcată, credeam ca ai spus asta cu răutate și la modul știi tu ca alte persoane cu gândiri toxice.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Ignora și textul ala de mai sus, tot din cauza faptului ca am înțeles totul greșit.
Scuzele mele

Scuze acceptate! P.S eu nu ies nicăieri fără sa ma aranjez e primul lucru pe care îl fac dimineața și investesc destul de mult timp pentru a avea un aspect fizic ok pentru ca asa este normal!

M as fi prins de gluma, dacă nu întâlnisem multe specimene de oameni, inclusiv femei ( pe acest site), respectele mele, persoanele care gândesc ca noi ma mai fac sa sper ca lucrurile se pot schimba.

| dullcat a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Clar da. laughing Din pacate, optiunea de mesaje de pe TPU nu mi se pare deloc eficienta. Daca ar fi grupate mesajele ca intr-un chat obisnuit, sa fie casute pentru fiecare conversatie, cred ca ar fi mai ok/actual.

Am dat peste Marilu intr-o postare pe insta, cand a pus raspunsul ei contra remarcii celebre a lui Buhnici. Evident, am dat inimioara. Dar pe Youtube am fost un pic dezamagita sa vad ca toate titlurile sunt clickbait.Mie nu prea imi place tactica asta (care in mod clar e pentru vizualizari/monetizare), chiar daca intentia poate o fi buna si are unele materiale chiar utile.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru dullcat):

Bănuiesc că și TPU are nevoie de aceste schimbări.
Și asta, dar îmi plăcuse modul ei de gândire în care prezenta imaginea de femeie puternica în nenumărate rânduri.

| CdeMetal a răspuns:

Femeile fara hijab sau cele care se respecta cu niqab sunt singurele care nu vor sa fie agatate rsstul isi arata disponibilitatea spre a afi agatate foloseste replici de agățat pe ele un exemplul este

Ce parfum frumos mirositi.

Numele dumneavoastra care este pot avea numărul de telefon?

| Slv07 a răspuns:

Mai degraba se duc in mall imbracate asa pentru intalnirea cu iubitii lor

| Ararat a răspuns:

Nu. Femeile sunt agatate oriunde, mai ales daca sunt frumoase. Nu trebuie sa faca niciun efort.

| Kren a răspuns:

Nu numai vara. Când vor să iasă în evidență o fac oricând

Întrebări similare