Hai ma, serios! ce naiba tot aveti cu marimea? cand o sa incetati sa fiti atat de complexati din cauza marimii? lol! pentru majoritatea femeilor, nu marimea (cantitatea) conteaza ci (calitatea) sexul, miscarile, etc! cine-a zis ca barbatii cu penisul mic nu sunt buni la pat? daca doar dai din fund si nu faci nimic altceva, e si normal sa crezi ca fetele te lasa din cauza marimii si daca tot nu reusiti sa va convingeti ca ceea ce conteaza este sa stiti sa folotiti "instrumentul" cum trebuie, exista prezervative pentru prelungirea penisului oricum, decat mult si prost, mai bine putin si bun!
Pai nu vreau sa fac cura de pastile, adica eu vreau sa i-au o pastila inainte sa incep actul sexual si atat, banuiesc ca vimax terbuie sa faci cura, ca un fel de tratement, dar nu vreau sa i-au si dupa aia sa ma imbolnavesc de alte din alea.
Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit
Sper sa te ajute
Imi pare rau sa-ti dau raspunsul care nu il asteptai, dar nu e adevarat, doar ti-o tine "sculata" nu e k ti-o mareste. am incercat cu prietenul. incearca pastilele Vimax. Bafta
Filip_Grigore_1972 întreabă: