| Atti12 a întrebat:

Este anormal daca am 22 de ani si imi plac femeile de pana in 45 de ani?(daca arata si bine, evident) Ma refer si la relatie, aventura, casatorie, nu numai atractie.

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Da, e normal.

| romeo78 a răspuns:

Așa cum unele fete sunt atrase de bărbați în vârstă, același lucru se întâmplă și cu băieții, să fie atrași de femei mature, în vârstă.
Se spune despre fetele și băieții care umblă cu parteneri mai în vârstă, că nu au depășit copilăria, că văd în partener, o continuare a părinților.
Oricum, fiecare este liber să aleagă ce partener dorește!

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Totul pleaca de la modul de gandire al oameniilor exact cum scrie in BIBLIE, pentru ca mai intai a fost GANDUL si pe urma FAPTA.

Esti major daca ai bani poti sa ai orice femeie vrei tu.

| Justme79 a răspuns:

Buna cred ca este ceva normal ca sa iti placa de o femeie fie ea si mai matura ca tine, este valabil in ambele cazuri dar sfatul meu este sa ramai sa iti placa momentan fetele apropiate varstei tale ca dupa aceea nu sti ce consecinte ai putea avea in urma unei relati cu o femei care ti-ar putea fi chiar mama tongue

| lorix a răspuns:

Da, e anormal.

| aumih16 a răspuns:

Pai daca esti lesbiana! e normal sa te atraga mai mult femeile fetele! decat baietii barbatii! sunt desigur si cazuri cand femeile fetele se cam plictisesc de baieti barbati! si atunci o dau pe fete femei! poate ca alea le satisfac mai mult!