Maaaa baieti fricosi ce sunteti. Du-te pretenas si vb cu ea. Ce are? Daca te refuza asta este. Ce naiba? Du-te frumos ia-o mai in gluma si vb cu ea. Mai in gluma mai in serios intreab-o daca ii place de tine. Poate ai vrea sa faci asta intr-un loc unde nu sunt toti colegii tai totusi . Si daca zice da...ii zici ca si tie. Daca zice nu... zici ok si iti vezi de drum. Si zici ca erai doar curios. MUlta bafta! Pentru alte detalii sau intrebari, astept mesaje in privat.
Pai fii sincer fii deirect si vezi daca merge nu ai nimic de pierdut si nu conteaza ce zice restul doar nu iti da ia sa mananci succes
Nu este nimic anormal sa ai o relatie de prietenie cu colega de clasa, insa "prietenia" nu trebuie sa contina sex, atata timp cat cel putin unul dintre voi, are sub 15 ani.
Dar. spre dezamagirea ta, pentru ca intalnesc des astfel de relatii prin scoli, s-a dovedit in timp ca multi baieti dupa ce au avut relatii cu colege de clasa, dupa niste ani, si-au dat seama ca au facut un bine ca s-au despartit de ele, multe dintre ele s-au ingrasat ori aratau la 20 de ani ca unele de 30.
Oricum, relatiile de "iubire" dintre colegi sunt rare, si asta pentru ca sunt supuse presiunilor si nu tin, se destrama foarte urat.
Mai in primul rand este strict problema ta cu cine esti, sigur vor fii oameni care sa comenteze si oameni care sa va sustina. Am trecut si eu prin faza asta, imi placea de o colega, ea ma placea pe mine si eram apropiati si ne comportam ca si cum am fii intr-o relatie, desi nu eram, majoritatea ne ziceau ca ar trebui sa fim, ca suntem draguti impreuna, dar daca nu se putea, nu conta ce ziceau ei, in cele din urma, nu am fost impreuna desi ne placeam reciproc, dar nu ne-am lasat, pentru ca tineam mult unul la celalalt ca prieteni si nu am lasat-o sa se departeze de mine, astfel am ramas bun prieteni si sentimentele alea sunt la fel de puternice, dar in alt sens. Ce vreau sa spun este sa nu renunti nici la incercarea de a fii impreuna cu ea din cauza celorlalti, nici la prietenia cu ea din cauza refuzului, asta e te-a refuzat o fata, mare lucru, nu esti barbat daca te accepta toate, esti barbat daca ramai cu capul sus chiar si dupa refuz.
De cele mai multe ori e o idee proasta.acum depinde si in ce clasa mai esti si ce fel de colectiv ai pe langa tine.
ideea e ca mereu veti fi subiectul barfelor in clasa si ca mereu se va trezi unu sa ruineze cate ceva.
poti spune acum ca nu te deranjeaza ce o sa spuna lumea insa crede-ma cand iti spun ca te va deranja, poate nu din prima, nici din a doua nici din a 10 insa te va deranja la un moment dat
Am trecut si eu prin asta anul trecut cand unui coleg de-al meu ii placea de mine si mie incepuse sa-mi placa de el iar despre asta stia un singur alt coleg care a pastrat secretul chiar si pana acum. Doar ca lucrurile n-au mers prea bine pentru ca la inceput eram cam respingatoare cu el, o vreme ne-am inteles bine iar apoi el s-a distantat de mine si am hotarat amandoi sa luam o pauza oricat de lunga. Deja au trecut cateva luni de cand nu am mai vorbit deloc, nu ne-am intalnit decat in timpul scolii, dar la scoala ne uitam ciudat unul la altul destul de des, nu ne apropiem deloc, nu vorbim niciodata, in rest ne comportam normal cu ceilalti doar ca ne evitam recipoc iar ceilalti colegi au cam observat asta desi ei nu banuiesc nimic. Insa eu astept sa inceapa scoala sa vad ce o sa se mai intample si anul asta pentru ca noi doi ne potrivim foarte tare, ne-am inteles bine doar ca ne-am plictisit unul de altul. Cam asta a fost povestea mea.
Cat despre tine poti sa incerci daca tu crezi din cate o cunosti ca va potriviti poate va merge, iar daca nu timpul va rezolva acea situatie "naspa" in care veti fi pusi amandoi, si va veti obisnui. Dar in continuare cred ca ai putea incerca treptat nu direct ca sa nu te mai supere gandul asta.
Mult succes!
Sunt dragute aceste relatii...in special pentru ca veti fi mai tot timpul impreuna.Si,nu conteaza ce cred ceilalti:unii vor crede ca sunteti draguti,altii ca sunteti scarbosi.Dar,cui ii pasa?! Si da,o sa mai dai ochii cu ea... daca fata e intelegatoare, si chiar o sa ramaneti amici(daca nu o sa fiti iubiti).Nu complica lucrurile, spune-i ce ai pe suflet, macar asa vei fi implinit, prin faptul ca ai incercat.Si,da ar fi dragut, in special pentru ca sunteti din aceeasi clasa, varste apropiate, interse comune.
Traiesti pentru tine, sau pentru altii? Ce relevanta are ce spune lumea despre tine? E treaba lor, nu a ta.
Da-i dracu' pe ceilalti.
Fa ceea ce simti.
Si eu am fost mai mult timp cu o colega si nimeni n-a zis nimic. Nici macar profesorii.
Mie mi s-a intamplat ceva de genul, dar aparent nu am avut probleme in a o intalni...Am vorbit ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, totul normal.
Daca-ti place de ea si e din aceeasi clasa cu tine, ce sa aiba? daca ceilalti, zic ceva, lasa-i sa zica, ce ai tu cu ei? si daca ea te refuza, asta e, mergi mai departe. incearca sa uiti ca te-a refuzat colega te clasa. da, poate la inceput va fi cam naspa, dar va trece. poti sa o saluti, sa vorbesti cu ea in continuare, dar sa nu para de parca, acum dupa ce te-a refuzat, tu inca o placi, si stai de vorba cu ea, ca poate poate, te va accepta; asta o va indeparta si mai mult de tine, incat nici nu vrea sa mai fiti prieteni; vorbeste cu ea normal, si chiar daca-ti mai place de ea si dupa ce te refuza, nu-i arata asta, arata-i ca ai trecut peste; asa va sti ca nu esti obsedat de o singura fata; iar daca te accepta, ce are ce zice altii?! conteaza ce ziceti si cum va iubiti voi, nu alti; nu baga in seama comentariile rautacioase ale celorlalti, daca tu o placi pe ea, si ea pe tine.
Ai putea sa te bagi in relatie cu ea. Dar, eu zic ca, inainte sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine sa incerci sa vorbesti mai mult cu ea, online dar si in realitate. Dupa un timp, poti sa planifici o intalnire, in care sa mergi tu cu ea si cu inca cativa colegi la un suc ceva... Si eventual o intrebi daca vrea sa fie cu tine doar daca observi ca se comporta dragut cu tine, mai de graba sa astepti punctul acela in care stii sigur ca nu te refuza
Am si eu o situatie asemanatoare in clasa). Suntem 3 cei mai buni prieteni,baiatului i-a placut de prietena mea si a intrebat-o daca doreste sa fie impreuna, fata a respins propunerea, dar chestia asta nu ne-a stricat prietenia) ci din contra Spune-i despre sentimentele tale, fetei poate tot ii place de tine, nu te gindi! Fii mai indraznet)