| Mihnea1 a întrebat:

Este bine sa ma dezvirginez la 12 ani tot cu o virgina dar de 13?

Răspuns Câştigător
| Miley a răspuns:

Nuuuuu!

15 răspunsuri:
| Deiiia_7453 a răspuns:

Eu zic sa astepti sa mai cresti laughing)

| PTL a răspuns:

Doamne rolling eyes, la 12 ani :o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bag sama ca trebuia sa piara lumea de la o varsta de 19 ani in jos pana pe la 11.pai 13 e cu ghinion mai putulica.ce sa dezvirginezi? ca nici nu stii cu ce se mananca pi.da?

| Mihnea1 explică:

Lemonashu,eu cred ca stiu cu ce se mananca pi.da happyCred ca u nu stii si esti ofensat de acest lucru.Si "putulica" nuprea este un cuvant pe care il spui cuiva care stie mai multe decat tine.in alte domenii...chiar daca nu in acesta!

| Mihnea1 explică:

Subiect inchis.Dar pentru a nu face alta intrebare o voi pune aici.Dar ce sa fac daca vrea foarte mult? Iar eu astept asta de 1 an si ceva?

| Ralucarrie a răspuns:

Esti cazut in caplaughingnu mi-o lua in nume de rau:*...dar intrebarea ta ma face sa cred ca cam estihappyESTI PREA TANAR PENTRU A TE GANDI LA SEX si nici macar NU ESTI DEZVOLTAT COMPLETlaughing. doar pentru ca ai vazut l tv si ai auzit p altii ca fac asta NU inseamna ca trebuie sa faci si uhappy dar asa de curiozitate ca nu stiu sincer ce are generatia asta in cap in loc de creier, ai sti macar ce sa faci...laughingtrezeste-te copile si miroase realitatea ca nu e totul in viata despre sexbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi, cancerul de col uterin pe care poate iubita ta să-l facă dacă îi arde de sex la vârsta asta e chiar foarte tare, chimioterapia adică tratamentul ăla toxic de îți cade părul din cap e și el foarte plăcut, să afli că mai ai vreo 3 luni de trăit e un cadou nemaipomenit... dacă vrei ca prietena ta să treacă prin astea, succes. Să nu folosiți prezervativ, vreau să văd cum își va distruge viața.
Inconstienților!

| Anemona_9380 a răspuns:

Sunteti paraleli cu realitatea, serios! Am 13 ani si sunt fata. Eu cred ca ar trebui sa mai astepti sau cel putin, ea ca e fata.

| Digital112 a răspuns:

Nu e bine, dar oricum pamantul nu are nevoie de oameni ca voi,
dezvirgineaza'te si nu mai face umbra pamantului degeaba.

| hunter2010 a răspuns:

JelliLovesDigital112 nu e nevoie sa foloseasca prezervativu, la 12 are ejacularea de juma de spermatozoid, si mihnea cum a crescut putin stropitoarea vrei sa uzi cu ea? laughing

| AdyPunk a răspuns:

Saraci sunt retardati rau cum sa ti-o tragi la 12 ani

| danypoli95 a răspuns:

Tie la 12 ani nici nu ti se scoala pl...

| Amy_9572 a răspuns:

Puradeii...Lasati dracu prostiilelaughing
La varsta voastra eu ma uitam la desene animate si voua va arde de sexlaughing De asta are Romania copii handicapati si deformati...

| Anileda a răspuns:

Mai frate v-ati tampit la cap.
Auzi tu ce ai ma ti s-a umflat tarata in tine.Lasa sexul vezi de scoala.

| AddictedToMDMA a răspuns:

Clar, nu trebuie' sa va mai uitati la spider-man...