Bună.
Este bine să practici un sport, o prietenă lângă tine doarece mai târziu riști să nu mai simți nimic cu ea în intimitate.
Pa, pa.
Daca nu exagerezi nu are nimicdaca faci de 3 ori pe zi inseamna ca ai o problema dar cauta si tu un vagin
Este bine, insa cu un control, adica sa nu faci de 3 ori pe zi, ci de 2-3 pe saptamana, poate si mai rar
fa sport, uitate la filme, joacate pe calc, astfel incat sa fi distras de la masturbare...bafta
Nuuu ii asculta nu este bine pentru ca o sa te obisnuiesti in locuri publice o sa incepi sa iti ungi salamu si sa te faci de rusine
E bine frate stai linistit nu esti nici primul nici ultimul este ceva normal toti au facut-o macar odata din curiozitate si de ce este bine ca sa nu stai cu saminta in tine se depune dupa ceafaasa ca dai bataie elimina tot bafta...iti doresc numai bine
E bine pe moment atunci In rest nu e bine, inima ia sangele din organele vitale si o trimit in penisul tau sa se poata "scula" asta e mecanismul de functionare, iar in acel timp ele functioneaza in regim de avarie, daca faci asta des risti sa te distrugi. Ti-am raspus pe scurt, treaba e mult mai cumplicata . Sper ca ti-am fost de ajutor
E bine pe moment atunci . In rest nu e bine pentru ca inima ia sangele din organele tale vitale si il trimite in penis pentru ca acesta sa se poata scula, asta e macanismul de functionare, iar in acest timp organele tale functioneaza in regim de avarie, cu cat faci asta mai des cu atat risti mai tare sa te distrugi si sa ramai fara "El". Sper ca ti-am fost de ajutor