Depinde...
Credinta ca e iubita poate aduce într-o femeie energii pe care nici nu şi le bănuia în interior.
Dar totusi, de ce ai elimina total "placerea" unei femei de a-si pune 4356 de intrebari in legatura cu tine si cu lucrurile pe care le simti pentru ea?
De ce sa vii tu si sa inchizi lucrurile cu un "auzi, mie imi cam place de tine" sau chiar si cu un si mai dulceag "Te iubesc!"?
Femeilor le plac dilemele si desfasurarile dramatice.
In fine, daca totusi simti o nevoie nebuna de-a-i spune eu sper doar sa fii suficient de destept si de norocos incat sa-ti exprimi aceste sentimente in fata cui merita acest gest.
Nu arata pre mult.arata ca o placi doar. daca ii arati ca esti mort dupa ea te va face catelusul ei.
sa ii fie ei frica deoarece te poate pierde nu invers.
da funda ca dau sfaturi bune
Buna, uneori este bine sa-ti exprimi sentimentele de o fata, caci poate uneori poti salva relatia ta pe care ti-o doresti. Daca nu spui la timp, e posibil sa pierzi relatia, dupa care este posibil sa-ti para rau. Mereu sa mergi pe principiul asta: incerci sa spui pe un noroc, asta e viata. Ori te alegi cu o relatie, ori cu o despartire. Numai asa poti vedea daca este ea pentru tine. Dar sa nu spui in bataie de joc ceea ce simti si nu oricui!
Da e bine si nu prea
pentru ca daca t le exprimi vei vedea ca ea va vrea sa para dezinteresata
iar daca nu le exprimi o sa umble dupa tine deci tu aleg depinde de fata daca o cunosti si vb cu ea destul de mult poti sa i le spui
Da, ca sa stie ca o placi, ca poate si ea simte la fel doar ca ii e frica sa iti zica, Daca nu, atunci sa stie ca simti ceva pentru ea si probabil ii va placea si ei de tine, pentru ca se va gandi destul de mult la asta... FUNDA TE ROG!
Treaba e putin mai complicata. Am mai avut 2 "relatii" anterior. acuma revine in forta cu mesaje prin care arata ca sufera. Si nu stiu cum sa abordez problema.
Pai impaca-te cu ea...
anonim_4396 întreabă: