In zilele noastre e anormal, pentru ca fetele isi incep viata sexuala la 14-15 ani, dar poate fi si normal pentru ca fiecare persoana gandeste diferit si ia lucrurile in diferite feluri, asa ca nu conteaza daca e virgina sau nu, important e ca e si el un OM
In zilele noastre, e cam anormal daca definesti normalitatea din punct de vedere al mediei varstei la care se incepe viata sexuala. Insa ca idee nu e ceva rau sau gresit, pur si simplu fiecare face acest pas cand crede de cuviinta, unele fete poate chiar nu au intalnit pe cineva care sa merite acest lucru sau isi doresc sa se casatoreasca virgine (asa au fost educate sau asa le impune religia). Deci ar putea sa fie mai putin intalnit, dar nu inseamna ca acele fete au vreo problema.
Defineste normal sau anormal din perspectiva ta, sau a grupului si ai sa vezi diferente de mandire, asta reda perceptia asipra propriei realitati.
Virginitatea nu este o boala.
Virginitatea se ofera persoanei iubite.
Virognitatea repezinta puritate dar si blocaje emotionale.
Iar daca tanara e virgina la 24de ani asta inseamna ca nu si-a gasit persoana pentru sufletul ei. unde-i graba?!?!
Sunt baiat, nu prea sunt in masura sa zic, dar au trecut 6 ani de la majorat si na nu stiu ce sa zic nu crezi ca e momentu ca sunt fete ( normale ) care in apropiere de varsta ta se cam casatoresc acum nu stiu poate vrei sa fi virgina cand te casatoresti, dar acuma nu stiu. Bafta!
Nu era vorba de mine, eu n-am 24, am12 ani!
Atunci, de ce esti curioasa?
E vorba de verisoara mea care are 24 de ani si e virgina
Eu am 21 de ani, fac 22 de ani in iulie si sunt virgin.
Eu unul te felicit pentru faptul ca ai ajuns la varsta aceasta virgina.
Bravo tie!
Nuu,în primul rînd nu-i sănătos pentru organism, apoi deja ai dreptul la 24 trebuie să fie și un bebe mic!
Nu cred ca ar fi ceva anormal, partea importanta este ca fie ai fost educata acasa sa eviti contactele sexuale si chestii de genu, fie iti impune religia! Nu iti recomand deloc sa faci asta la 12-14 ani ...Am si eu 12 ani si nu am incercat dar bineinteles ca orice om cred ca ar vrea sa incerce asta . In orice caz poate acea persoana nu este intr-o relatie si nu poate face sex ce pot sa spun altceva. Sper ca te-am lamurit cat de cat!
Eu zic ca la 12 ani nu trebuie sa te gandesti la sex, poate pe la 12-13-14 sa incepi o relatie, cu pipaieli saruturi si sex sa faci mai tarziu 16-17 depinde si ce esti adc fetele incep mai devreme ca baietii