Hey... e ok, nu crede tot ce auzi.
prima oara e foarte ok, acum na, depinde si de cel de langa tine
Nu neaparat! Depinde de mai multi factori!: gradul tau de relaxare, apoi ambientul, curat, sigur, confortabil, afectiunea ta fata de el, paharul de sampanie (daca e chiar Prima oara!) menit sa te destinda si dezinhibe, tandretea lui, daca ai practicat sau nu Petting inainte, cat e orificiul himenal de larg - daca nu prea, incearca sa-l largesti treptat, cu 2 saptamani inainte, intai cu 1 deget, apoi cu 2 si 3, asftel incat el sa poata intra smooth... si sa comunicati permanent, pentru a va putea sincroniza, etc... Nu uita de lumnanari, muzica, si, fara pardon >>> PREZERVATIV! Success!
Buna Criss:*
Si eu sunt virgina si fiecare vrem sa stim cat mai multe despre prima data
In primul rand trebuie sa fie iubire reciproca, multa incredere...Si a lasa rusinea deoparte si multa comunicare:*
bye
Ai pierde ceva ce nu poti recupera. Vraja de a o face in noaptea nuntii. Am fost relaxata si cu inima impacata si a fost la fine extraordinar chiar daca initial a fost si durere. Pentru mine simbolic a fost plin de incarcatura, nu am mai fost a altcuiva, nici nu voi mai fi
Pai Lora... ce legatura are costumele de animatoare cu intrebarea mea? Nu ai mai vazut animatoare virgine sau care e faza?K chiar nu te inteleg...in fine fiecare cu principiile lorAsta nu ma afecteazaBye...
In primul rand doare !
Dar daca o faci cu un baiat pe care il iubesti si te iubeste si stie cum sa te ia. totul o sa fie ok. trebuie sa fii relaxata si sa nu iti fie rusine de ceea ce va urma
Lasa ai sa vezi ca o sa fie bine :*
Cam de o luna mi-am pierdut si eu virginatatea,, nu e rau nu doare rau,, simti placere...pe mine nu m-a durut sau poate depinde de la persoana la pers,, pop
Nu e chiar atat de rau, doar ca trebuie sa stii cu cine. Acest lucru odata pierdut nu mai poate fi recuperat.
mie mi pare rau. am ales persoana nepotrivita.
Eu am 15 ani, si sunt de 7 luni cu prietenu meu, j m-am culcat cu el, prima data a durut dar nu asa rau, pentru ca am fost pregatita ca il iubesc, j asta s-a intamplat chiar in ziua care am implinit 15 ani, un cadou frumos:* ai grija sa te protejezi si o sa-ti fie bine numai daca iti doresti cu adevarat acest lucru, dar ai grija cu cine:X
Corina_7756 întreabă: