Daca nu poti avea copii, ai incercat toate alternativele, poti incerca si asa, te costa peste 10.000 euro, din cate stiam.
Uite am gasit un site cu si despre mame surogate http://www.mama-purtatoare.com/
nu stiu cat costa sincer dar sper sa gasesti cat mai repede un raspuns la intrebarea ta.
Bafta si multa sanatate iti doresc!
Nu stiu daca exista aceasta posibilitate. Gandeste-te ca acel copil va considera vocea ta calda, mangaitoare, daca tu il vei purta in pantece. Daca in schimb l-ar purta altcineva in pantece, tu ai fii ca o mama adoptiva pentru el. Ar trebui sa intrebi un medic, dar eu unul cred ca nu exista o astfel de alternativa.
Nu inteleg dc folositi metodele astea: mama surogat, inseminare cand sunt atatea vieti pe planeta asta, atatia copiii... dc sa nu salvati unul "?
Sincer...nu stiu ce sa mai fac...cine-mi poate da vreo idee... vreau o minune...
Nu inteleg...degeaba spune-ti :eu vreau... daca nu stiu cine esti? nu crezi ca ar fimai bine sa-mi lasi un mesaj daca vrei sa vb. sper sa ma fac intzeleasa .multzu,mesc
Doamene cum se fac mai nou banii Draga mea, sunt Psihoterapeut iar sfatul meu e sa nu faci un asemenea lucru, Nu stiu daca ai luat aceasta decizei ca, a trecut un an de cand ai postat acest anunt, dar daca vrei un sfat cat se poate de omenesc este acela de a uram cateva tratamente intr-adevar costisitoare, si fa-ti inseminare, sau infiaza, sunt atatea variante de a avea un copil, nu faceti comert cu copii, acestia nu au nici o vina, intelegeti acest lucru... bdgobymart@hotmail.com este adresa de mail daca doriti sa discutati cu cineva, Multa sanatate iti doresc si sper sa iei decizia corecta
Felicitari gynycola...ai un copil super frumos si plus de asta sanatos...ai vazut ca pana la urma d_zeu e mare si ai purtat tu in pantece bebele. felicitari inca o data.ai grija de tine micuta si sot, puici
Ma ofer mama purtaoare sau surogat detalii la id sgondeaelena sau email sgondeaelena@yahoo.com
Ionică întreabă:
arabela_9342 întreabă: