Pentru a afla cum se procedeaza, care sunt senzatiile si urmarile unei astfel de ''dotari'' va trebui sa discuti cu unul care a stat o perioada mai lunga la ''racoare''. Este ''specialitatea'' agreata de a-si dota scula, de catre multi dintre cei care si-au petrecut mult timp la ''mititica''
Ieri doar ce mi-am pus un piercing micuț la partea inferioară gland, sa fiu sincer nici nu se simte!
Si ce recenzii ai cu acel piercing? Ce spune partenera; ii oferi mai multa placere?
Este fain, avantajul fata de bile este ca poti sa-l scoti si sa-l pui la loc oricand!
La sex normal nuprea e ok, dar fetelor le place la oral sa se joace!
Salut! Vreau sa incep spunand ca a 2 bile. Sper ca stii cum arata bilele? Sunt ca gloantele ca sa spun asa, ca marime, sunt bile si daca sunt bile sunt rotunde.Este o durere mare, deoarece asta necesita sa te tai cu lama pe penis dupa pui bila si trebuie sa o bagi adanc, adica sa faci o taietura adanca, si dureaza in jur de 3 saptamani vindecarea.O sa ai usturimi cand urinezi pe veci si cand mai agatam si eu o fata si voiam sa fac sex erau asa ca nu vor sa o faca ca am bile si o doare mai tare. Eu acum cam regret ca mi-am pus bile dar asta e. Eu iti zic ca sa nu iti pui
Daca vrei bile la penis sa stii ca doare ca naiba trebuie sati tai pielea de pe capul penisului si sa le introduci pe acolo( cei drept pentru femeie este o placere cand face sex), daca vrei sa le scoți va durea mult mai tare deci candestete bine daca vrei sa faci asta
P.S: doare doar cand le bagi, acea durere trece in cateva zile
Da eu pe data 30 sectembrie anul 2018 am bagat pila in penis sincer nu este o durere care sa spui morr nu doar uetura un pic si ai grija sa dezinfectezi tot chiar si mainile tale si important este doar asta sa fie o bila curata adica sa fie din material curat fara vopsea pe ia cum ar veni o bila de aur sau o bila din cristal sau o bila din plastic transparenta pentru ca este ne vopsita daca e transparenta atata tot restul e la tine
rolly3342 întreabă: