| butterfly energy a întrebat:

Este cineva pe aici care si-a pierdut virginitatea cu un/o virgin/a? Cum a fost...si daca relatia inca mai dureaza?

Răspuns Câştigător
| klaus_7505 a răspuns:

Este si cazul meu. In ciuda faptului ca e un pic mai greu la inceput, amandoi fiind virgini, pot spune ca merita! Plus ca va invatati pe parcurs unul pe celalalt ce si cum ar trebui facut, ce si cum ii place fiecaruia etc... Iar relatia dureaza de 5 ani si vreo 5 lunilaughing

4 răspunsuri:
| stefanb39 a răspuns:

Ascultama ca am pierduto cu 4 luni in urma si relatia inca functioneaza a si a fost super extra e mai gru la inceput ca trebuie sa rupi ceva intr-o fata da la urma e bestial extra

| PoOfarina a răspuns:

A`mi incepe viata sexuala cu un virgin a fost printre conditiile care trebuiau indeplinite pentru a face pasul acesta. Si asa a si fost! A fost prima oara pentru amandoi! A fost frumos, pentru ca e o persoana romantica, tandra si atenta, iar faptul ca am fost "stangaci" amandoi nu a fost o problema. Am invatat impreuna multe lucruri despre subiectul "a face dragoste", despre noi! Si da, relatia inca mai dureaza. Pot spune ca acest lucru ne-a apropiat foarte mult si a adus multa stabilitate relatiei noastre. happy

| Karinne a răspuns:

PofOfarina-a dat raspunsul si pentru mine:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu... si ink suntem impreuna, de 2 ani jumate