| meruyyy a întrebat:

Este curvie daca faci sex cu cineva inainte de casatorie, dar in viitor urmeaza sa va casatoriti (este singurul partener, nu am mai avut alti parteneri in afara de el, dar sm fscut sex inainte de nunta, dar ne vom casatori 100%)

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu. Sigur vă căsătoriti 100%?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai nicio garantie ca nunta va exista, pana atunci mai este mult si se mai pot schimba lucrurile, si da sexul inainte de casatorie nu este acceptat de Dumnezeu, parerea unora si altora nu conteaza, pentru ei este ceva normal sa faca sex inainte de casatorie.

| luxlux2488 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu mai exista asa ceva de multi ani, sa faci sex dupa nunta! Si daca nu e cum trebuie, nu exista compatibilitate sexul, cum face, nu divortez, crezi ca stai toata viata sa te chinui! Daca mergeam pe schema asta, trebuia sa ma despart de minim 20 de ori! Am cerut 5 si nu au fost cu noroc, a fost a 6 a. happy

| ania a răspuns:

Da e curvie.

| MarianWLF a răspuns:

Dupa Biblie da, interzice orice fel de act sexual inainte de casatorie, chiar daca este unicul partener.

Răspuns utilizator avertizat
| luxlux2488 a răspuns (pentru MarianWLF):

Daca este sa ne luam dupa ce spune in Biblie da, dar nu mai exista asa ceva ani de zile! Suntem credinciosi pe alte parti si facem pacate pe alte parti, e greu!

| MarianWLF a răspuns (pentru luxlux2488):

Fiecare face cum considera.

| Invictusman2025 a răspuns:

Daca ești pocăit este.

| Kufu95 a răspuns:

Curvie înseamnă să schimbi bărbații sau femeile ca pe şosete, nu contează dacă este înainte de căsătorie sau nu.

| Ovex a răspuns (pentru Kufu95):

Cind schimbi barbatii sau femeile este preacurvie

| Ovex a răspuns (pentru Ovex):

Si clar, cand esti casatorit este preacurvie cand te culci cu altul (alta)

| Kufu95 a răspuns (pentru Ovex):

Da, și atunci.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu. Oamenii care zic ca da is rămași în urmă (părerea mea) pana la urma îți explorezi corpul și na... experimentezi. mai ales ca la tine e primul e ok. Faci când simți ca e timpul. Înțeleg persoanele care sunt religioși dar totuși...nu ar trebui sa judecam oamenii după gândirea noastră

| Ovex a răspuns:

Da este Dar casatoriti va