| Pιxxιε a întrebat:

Este destul de ciudat.Se intampla sa imi placa fte mult un baiat. Iar cand am ocazia sa il cunosc, ii place de mine sau sunt cu el.nu ma mai atrage.sad
E trist... Mi s-a intamplat de multe ori. O rezolvareee?

Răspuns Câştigător
| Asiryx a răspuns:

Mda chiar si un baiat poate pati asta...Rezolvare? Incearca sa te obisnuiesti cu acea persoana sa ajungi sa depinzi de ea (doar daca ai incredere totala)
O alta rezolvare : Ok sa zicem ca te-ai plictisit de el, continua sa fi cu el sa vezi ce se intampla in continuare cu relatia respectiva, asa sper ca vei ajunge sa pretuiesti cum trebuie big grin

2 răspunsuri:
| fzr23 a răspuns:

Te inteleg perfect... exact asa sunt si eu. Mi se pare atat de interesanta perioada aia de tatonare, cand incerc sa il cuceresc, iar apoi ma plictisesc pur si simplu. Nu e nici o rezolvare la asta, ai rabdare. Eu am cunoscut pe cineva, suntem impreuna de 2 luni si e ca la inceput. O sa te maturizezi si poate te vei indragosti cu adevarat. Pana atunci distreaza'tebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti place sa cuceresti si nu suporti sa fi respinsa.Asta e o problema de moment, trecatoare. Rezolvarea va veni cand unul iti va pune ``capac``. Am fost si eu ca tine si acum am o relatie de 4 ani.