| Cosma2001 a întrebat:

Este extraordinar, imediat cum ma masturbează îmi apar pe fata 3-4 coșuri de zici ca sunt vulcani, am observat asta prin faptul ca am făcut o pauza și aveam fata curata, iar apoi mi au apărut precum ciupercile după ploaie. Oare si cand o sa am o relatie si vreau sa fac copii, în principiul politetei spus, tot asa o sa pățesc? După ejaculări, gata coșuri? Mulțumesc.

17 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu spera prea curand sa gasesti pe cineva, femeiile numai vor copii, ele cauta barbati cu bani, daca nu ai bani si ai si cosuri pe față nu te vrea nimeni, o sa stai pe laba toata viata sau te duci la prostituate, alea daca ai bani te accepta oricum arati ca doar nu se marita cu tine. Ca sa gasesti o femeie cu care sa faci copii trebuie sa ai cu ce sa o intretii casa masină bani, ele asta vor, ce varsta ai?

| Cosma2001 explică (pentru CristiDinBucuresti):

M am referit la faptul dacă fac sex cu o tipa, oare același lucru va fi? Tot o sa mi apară coșuri?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Cosma2001):

Probabil ca da, cine stie? Incearca si vezi dupa cum te simti.

| doctorandus a răspuns:

Nu exista nicio diferenta chimica intre ejacularea prin masturbare si ejacularea prin contact sexual.

| relian a răspuns:

Asa este ai dreptate, nu doar tu ai osbervat sunt si altii care au oservat chestia asta. Uneorimapar cosuri si prin par.
Ba mai mult, daca faci sex cu o femeie, esti foarte relaxat, odihnit, ai fata curata, nu apar cosuri.

Stia, asta de ceva vreme dar nu am dat importanta, nici nu am cautat sa aflu ce anume se intampla, insa esti un oservator bun, asa ca nu te lasa manipulat de cei care au dat pe aici raspunsuri aiurea.

Acum caut sa vad daca exista o explicatie ceva.Revin.
Am revenit, asa la o aruncare de bat pe netu asta mare, am aflat ca ar fi ceva teorii, cea mai aproape de adevar ar fi:
-cand faci sex, sunt eleiberati hormoni mai putini si echilibrat
-cand te masturbezi se elibereaza hormoni in cantinati mai mari, ce determina o productie mai mare de sebum pe piele.
-cand fci sex, esti relaxat, adica te relaxeaza, te detinsioneaza
-cand te masturbezi este mai stresat, asa spun cei care se ocupa, stresul la fel poate duce la aparitia de cosuri, datorita ca creste cantitatea de subun produsa de piele.

Daca mai ai fli tu si alte cauze, sau teorii, vino si spune.
Doctornadus, mare doctor, el stie la ce, la prostie, spune ca nu exista nici o diferenta, raspund cei care doar isi dau cu presupusu, care fac pe aici doar prezenta laughing

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa nu mai ai probleme cu apariția coșurilor pe fără, nu te mai masturba.

| Goete a răspuns:

Daca asa crezi tu, sigur e asa?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

As tinde sa cred ca de vina este alimentatia.
Evita zaharurile, mancarea tip fast food, chipsuri, bauturi carbogazoase. Elimina lactatele si vei fi bine.
Astfel, chiar daca nivelul hormonilor fluctueaza, nu vei avea probleme cu pielea.

Acneea are legatura cu lipsa iubirii de sine. Te simti vinovat dupa mastrubare?
De asemenea, acneea sau cosurile sunt un mod subconsitent de a te distanta de cei din jur, nu vrei sa fii vazut de aproape. E o bariera.
https://www.spiritualityhealth.com/spiritual-meaning-acne

| Cosma2001 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Fac sala și mănânc foarte sănătos. am băgat de seama acest lucru făcând un experiment pe mine. Dacă nu fac, nu am nimic, ele se duc. Dacă fac astăzi, mâine gata, au apărut.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cosma2001):

Ignori a doua parte a mesajului.

| doctorandus a răspuns (pentru Cosma2001):

Astia care psihanalizeaza si spiritualizeaza acneea sunt nebuni, fratioare.