A profitat de tine, acum merita sa ajunga la casa de corectie pana la 18 ani, si apoi sa infunde puscaria.
Sexul cu un minor sub 16 ani este considerat viol si judecat ca atare.
Iar tu si cu parintii tai, ramane de vazut cum va veti intelege in continuare, le-ai tradat increderea pe care o aveau in tine.
Eu inteleg k u ai acum nevoie de niste consiliere psihologice si sa vina cineva cu o bagheta sa stearga tot! u esti copil! inca esti copil! nu t mai prostii cu baieti si chestii care nu's pentru tine! o sa ai timp o viata intreaga de ei, acum linisteste-te si fii ceea ce esti! adik..copil! cat despre parintii tai..sunt parinti si u esti a lor! nu vor sa devii de mica centurista! ai grija de tine, k in viata asa cum iti asterni, asa dormi!
Probabil ca minciunica ta te amuza. Daca aceata este unul din putinele moduri prin care tu te simti bine, totul este ok.
Daca te duce la ginecolog si parintii tai nu sunt de acord el face puscarie.La 14 ani? Cred ca nu esti sanatoasa la cap.Chiar daca nu-si da drumu in tine este o parte din lichid care sta aproape de gaura penisului, iar cand simti ca urca jetu ala iese primul chiar daca el se opreste.La faze de astea tragi repercursiunile.Esti mai kool daca te dizvirginezi? Ai sa regreti mult si bine cand ai sa cresti mai mare.Si cand ai sa te imprietenesti cu altii si altele ai sa le zici ca"eu la 14 ani m-am dezvirginat si-s kool" si ei or sa-ti zica fel si fel.Ai de capu tau.Dar dupa cum am zis... daca parintii tai inainteaza plangere cu analiza de la ginecolog el intra pe centru de minori pana la 16 si pe urma direct la mititica.Si sa vezi ce pateste ala acolo ca a facut-o cu o minora) vai vai.Dar il pune separat de altii...in cel mai bun caz.Sa te inveti minte.
Daca ea a acceptat de ce mai este pedeapsa pentru corupere de minori? Dar aici este si abuz de incredere.Cat timp esti minor/ä nu ai ce sa zici si parintii vor raspunde pentru tine is vor avea primul cuvant de spus.Cred ca daca se ajunge la o impacare, se autosesizeaza politia.Deci indiferent cum ai da-o tot nu scapi.Numai bine intrebi ce varsta are? E mai simplu.Are 14 si-ti iei 16.ironia sortii)
Chiar este foarte grav! Acuma nimeni nu te poate ajuta cu nimic, trebuie sa suporti consecintele. Degeaba ii minti pe parinti tai pentru ca daca te duc la ginecolog o sa afle si atunci o sa fie si mai mare baiul. nu stiu, pe unde oare ti-a fost capusorul? ai grija, cu asta nu e de jucat si mai ales daca ai ramane insarcinata sau ai lua nu stiu ce boala. Bafta ca ai nevoie
Cam complicat sunt n si n de variante.Da-mi add pe mess lovelace.proud poate te ajut.
Simplu zii la ginecolog ca ai fost in perioada de mesntruatie si ti-a curs sange
Ce spui tu desteptule e apa de ploaie.Nu degeaba ii zice ginecolog.
beausingurlamasamea întreabă: