Numai prostii face ti, si după căuta ti ajutor pe TPU, de ce nu te gînde sti inainte să te freci de ea?
Nu mai face asta, nu e frumos.Eu zic sa treceti la treaba, sau sa gasiti alternative
Nu prea am inteles ce-ai vrut sa spui dar din cate stiu eu o fata ramane insarcinata numai din sperma sanatoasa ( adiaca aceea in care ai orgasm), daca intre timp ejaculezi involuntar ( adica fara sa simti orgasmul) acea sperma este una reziduala, ceea ce a ramas pe acele cai de sperma mai inainte, si ceea ce este vechi nu este bun, de exemplu daca tu ejaculezi undeva in afara si sa spunem ca peste cateva secunde nu stiu cum din sperma care a atins aerul ajunge in vagin, fata nu ramane insarcinata deoarece sperma s-a stricat,. In concluzie ( daca este asa cum am inteles din formularea ta) nu are cum sa fi ramas insarcinata, presupusa ta sperma fiind in reziduu si implicit o,, samanta falsa''
Ati fumat pentru prima data iarba de sunteti asa paranoici? cum dracu sa poata ramana insarcinata voi ganditi putin macar?
Pai daca penisul tau nu mai aveam lichid (Sperma) cred ca nu ai nici o treaba, dar mai de graba mergeti si fai un test de sarcina.
Curiozitațibărbați întreabă: