| iubytzel a întrebat:

Este genul de barbat sportiv, practica un sport de performanta de ani de zile, respira prin miscare si minge.Suntem impreuna de 4ani.Peste doar putin timp, schimba prefixul, implineste varsta de 20ani.Marea mea dilema acum este ce cadou sa ii fac? Am depasit varsta in care ii ofeream inimioare de plus, lantzicuri, bratari, poze cu noi 2, breloc, haine, parfumuri, ceas, etc. I-am facut cadou pana si un mp3, minge originala...deci,acum caut ceva serios, cu care sa il surprind. Stiu ca isi doreste un laptop, dar nu am posibilitatea sa il ofer.Stiu ca isi mai doreste o chestie:o bluza mulata, cu maneca lunga pe care o folosesc sportivii pe teren la meciuri, so...heeelppp me.Baieti voi stiti despre ce vorbesc eu? unde as putea gasi asa ceva? Ce alt cadou i-as putea face? Ofer fundita:*

Răspuns Câştigător
| MuñequitaLoka a răspuns:

Buna! bluza de genu se poate gasi la hervis, intersport sau decathlon. la alte magazinu nu stiu sigur.
dar la cele mari cu siguranta vei gasi multe modele si de calitate, asa ca ai din ce alege.

3 răspunsuri:
| klaws007 a răspuns:

Hainetari.ro

| iubytzel explică:

MunequitaLoka...imi poti da te rog mai multe informatii? ca zau ca nu ma pricep delocx_x

| iubytzel explică:

MunequitaLoka ...imi poti da te rog mai multe informatiii?