Ca doar nu sa mori daca o faci, daca isi doresti cu adevarat e bine sa incerci sa ai ce isi doresti parerea mea, lasa frica, timiditatea la o parte
De ce tu si nu o alta femeie frumoasa? pentru ca o femeie frumoasa si constienta de lucru acesta isi cauta un barbat care sa fie doar al ei, nu sa si-l imparta.
nu stiu cat de bine arati, dar prin simplu fapt ca accepti sa fii amanta unui barbat arata cat de putin te respecti tu pe tine si ce parere proasta ai despre ce meriti in viata asta.
mai bine unul falit si urat dar care sa fie doar al tau, decat un ipocrit care... "ma asteapta, nu ma forteaza", pai nu! ca are pe cine f*** in fiecare seara. pe tine te asteapta doar ca sa te bifeze in carnetel, apoi... isi vede de ale lui.
personal nu consider ca un barbat merita sa ma culc cu el doar pentru ca are niste reusite pe plan profesional si e atras de mine.
Foarte bine spus.
Super! Chapeau! Impresionant. Eu chiar ma bucur daca mai exista si astfle de femei!
Totusi cred ca nu e cazul de jignit! Fiecare face ce vrea cu viata lui!
Daca aceept sau nu sa fiu amanta unui barbat nu inseamna ca ma respect sau nu, si in plus pe mine nu ma intereseaza daca are bani sau nu ...Stii tu, ce este interzis este cel mai dorit, ai auzit despre asa ceva?
Nici nu ma voi obosi sa iti mai explic ceva ce practic niciodata nu vei intelege!
Te-am ofensat? hmm. fiecare intelege ce vrea.probabil te-ai simtit jicnita tocmai pentru ca nu ai o parere buna despre tine si te astepti ca toti sa fie nemultumiti de tine. in fine... nu-i treaba mea. eu am zis ce am avut de zis, tu ai inteles ce ai vrut, evident nu ce era important, pacat ca imi bat "gura" degeaba.
esti atras de ce e interzis doar cand iti place sa traiesti drame. in rest, stii sa admiri, dar sa stai deoparte sau sa ai rel de prietenie. succes in drama ta!
nu demult am mai cunoscut o fata ca tine, dispusa sa aiba o rel cu un barbat insurat(si a si avut).ea e doctor in farmacie, deci nu chiar orice prosta, dar frustrata cu o parere prosta despre sine cu un sir lung de relatii care au mers f prost. a ramas gravida, a obligat-o ala sa intrerupa sarcina(singura nu putea creste copilu sub nici o forma) si apoi i-a dat papucii. nu vreau sa-ti zic cat de multa dragoste era intre ei si ca isi facusera planuri impreuna... dar evident visau doar de dragul de a visa. cand planurile i-au fost puse in fata aluia a dat bir cu fugitii (si nici macar nu avea copii acasa, doar nevasta si nu a fost in stare sa o paraseasca).
Multumesc frumos
Cred ca ceea ce traiesti tu e foarte frumos! Fii doar atenta. Nu spun ca ceva e putred in Danemarca , dar fii atenta. Poate ca e ceva ce nu e bine si prin faptul ca nu poti ti se trimite un semn. Intr-o seara. cand va vedeti, daca vrei si simti ca poti lasa totul deoparte doar pentru el, atunci e bine! Asteapta momentul potrivit, caci va veni cu siguranta! Succes!
Buna, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si Intr-o seara.cand va vedeti, daca vrei si simti ca poti lasa totul deoparte doar pentru el, atunci e bine! Asteapta doar putin
Cel mai urat lucru e sa fii pe post de amanta Niciodata n-o sa fii multumita pe deplin, n-o sa fii alintata pe deplin, n-o sa ai parte de persoana respectiva asa cum crezi ca meriti.Te asteapta pentru ca mai are una de rezerva acasa.Traieste cu senzatia ca daca se imbraca bine si are si bani poate sa faca ce vrea, sa aiba amante si sa se distreze cat vrea.O face, e dreptul lui dar uite ca multe fete pun botul la asa ceva si dupa cine sufera? Amanta sufera, bineinteles!
De curiozitate.E insurat sau doar ocupat?