| alexxa1598 a întrebat:

Este grav daca am aproape 16 ani si nu am avut nicio relatie si nici nu am sarutat nici un baiat?sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este deloc grav. Dacă majoritatea fetelor de vârsta ta deja şi-au început viaţa sexuală, nu înseamnă că şi tu trebuie să procedezi la fel că, altfel, eşti naşpa!
Ieşi cu un băiat când simţi că-l placi şi îl săruţi când tu vei considera că e momentul potrivit, băiatul potrivit.

Nu te îngrijora! Este timp şi pentru asta.
Ştii cum se spune : '' ce-i al tău e pus deoparte''
Numai bine!

6 răspunsuri:
| Yoanna15 a răspuns:

Nu, chiar dimpotriva, e foarte bine

| mat31new a răspuns:

Mare e gradina, dar de buruieni nu scapi.
insa o floare pura iti indulceste inima.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Daca nu ai simtit nimic pana acum nu e grav, dar daca ai vrut sa fi ba cu unu si el a avut prietena, ba cu altu care te-a refuzat sau nu ai reusit sa iti exprimi sentimentele nu e chiar bine...

| MiruD a răspuns:

Nu. Nu-i nimic grav. E frumos insa, ca in ziua de azi, nici la 12, 13 ani nu mai sunt virgine. happy

| Logout a răspuns:

Ma bucur pentru tine, vei gasi baiatul potrivit la momentul potrivit!

| damien94 a răspuns:

Faptul ca nu ai sarutat niciun baiat sau nu ai avut nicio relatie pana acum nu are nicio importanta. cand simti ca intalnesti o persoana potrivita, atunci totul vine de la sine. poti sa ai si 25 de ani, nu conteaza in niciun fel. totul e sa intalnesti un baiat dispus sa aiba rabdare cu tine si sa te invete sa saruti si sa iubesti