| Curiosulnr1 a întrebat:

Este greșit să spui unei fete care-ți place că n-ai avut niciodată o relație până la 21 de ani? Ce ar putea gândi?

Răspuns Apreciat de Editori
| Lule a răspuns:

Depinde de fata si ce gen de fete iti plac tie. Poti intalni o fata care sa te inteleaga si sa infloriti impreuna intr-o relatie frumoasa sau poti sa intalnesti pe cineva care sa rada de tine si sa te faca sa te simti ca un rahat, scuze pentru exprimare. Daca doresti sa-i spui asta spune-i daca asta simti, daca nu asteapta pana suntenti intr-o relatie serioasa si puteti sa va impartasiti orice si atunci ii poti spune.
Oricum raspunsurile la acest fel de intrabari sunt cam subiective, dar pana la urma faci cum simti si asta este.
Mult noroc!

8 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Chiar daca nu ii spui, e foarte posibil sa isi dea seama singura. Mai ales daca e mai "experimentata". Depinde de ea ce ar putea gandi. Unele poate ar aprecia asta, altele poate te-ar lasa in secunda doi. Nu pot sa zic ca este gresit, dar e cam inoportun sa stai sa ii spui unei fete, ca fapt divers, asta. Daca, insa, ajungi sa ai o relatie cu ea, atunci da, i te poti destainui.

| romeo78 a răspuns:

Ce ar gândi un băiat despre o fată care nu a avut niciodată o relație! Adică ești virgin, necopt, timid. Fi sincer cu fata, spune-i că este prima față din viața ta și vei fi iubit și fericit!

| RAY a răspuns:

De ce sa fi sincer? nu spui nimic

| Violleta2022 a răspuns:

De ce crezi ca ar fi gresit, daca esti sincer si spui adevarul?!
Ce gandeste?
Probabil va fi placut surprinsa de sinceritatea ta!

| Emilian65 a răspuns:

Nu este gresit.

| OldSoul a răspuns:

Nu esti obligat sa-i spui.
Daca duci tu subiectul in zona aia in care o intrebi de trecutul ei si de fostele ei relatii, da, atunci e clar ca trebuie sa-i spui.
Dar, daca nu esti in stare sa faci aceasta marturisire, sau crezi ca nu te avantajeaza, ei bine, mai bine nu o faci.

In schimb, daca aduce ea acest subiect, poti sa inerci sa-i oferi un raspuns interpretabil, usor retoric, amuzant, dar care sa te avantajeze indiferent de modul in care e intereptat, sau, o alta varianta e sa te folosesti de autoironie, gen "Daca as zice ca-s virgin, nici eu nu m-as crede".

Intrebarea e, esti sigur ca ai ajuns in punctul in care sa-i spui asta?
Respectiv, de ce vrei sa-i spui asta? Sa-ti justifici micile esecuri de care ai dat/vei da in interactiunea cu ea?

| alina2k18 a răspuns:

Ca esti timid si vai de lupa tawinking
Zi si tu ca ai avut 2 prietene sa nu pari cel mai fraierwinking

| Plato a răspuns (pentru alina2k18):

Poate chiar te ia in serios, cu mizeriile astea ce le zici.

| alina2k18 a răspuns (pentru Plato):

Daca si tu esti in aceeasi situatie e problema tawinking

| Curiosulnr1 explică (pentru alina2k18):

Hei, taman am făcut asta laughing de aia am întrebat... reacția a fost: multe fețe care râd pe chat happy

| Plato a răspuns (pentru alina2k18):

Nu asta e ideea. De ce ai considera pe cineva "fraier" ca n-a avut prietena pana la 21 de ani? Poate n-a avut timp, nu stiu, a studiat Dreptul poate. Te place dl. procuror si tu zici "vai ce fraier, n-ai mai avut prietena?". Intr-adevar, foarte fraier respectivul, tu ai fi cea "cool" din ecuatie. Ti-am dat doar un exemplu.

| alina2k18 a răspuns (pentru Plato):

Nu exista nu ai timpwinking
Ai uitat in continuare de varianta ca nu l-a vrut niciunawinking

| Plato a răspuns:

Nu vad de ce ar gandi ceva negativ, mi se pare irelevant numarul de relatii pe care le-ai mai avut.