| LanguageMaster a întrebat:

Este imposibil ca un băiat să fie prieten cu mai multe fete?

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Chiar deloc, cunosc destule cazuri

| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi prieten cu oricate fete doresti tu, bineinteles cu conditia ca ele te accepta in aceasta postura. Insa dintre toate prietenele, reale sau doar imaginare, doar una singura iti poate fi... iubita.

| mihai69 a răspuns:

Nu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu sunt prieten cu mai multe fete. E foarte posibil, si ok.

| Andreeush a răspuns:

Depinde în ce sens.

| LanguageMaster explică (pentru Andreeush):

Să iubească mai multe fete, iar ele să te iubească pe tine.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te referi la simplu amic este ok. Daca te referi sa aiba mai multe iubite nu este ok, curvar. Cred ca un baiat poate fi doar simplu prieten cu o fata, nu trebuie sa aiba si sentimente profunde pentru ea/ele. Depinde cat este de sociabil si de serios cu cei din jur.

| Raizing a răspuns:

Imposibil -ar fi- sa rezisti tentatiei love struck love struck love struck de a NU avea -mai multe fete love struck love struck

| Katie1356 a răspuns:

Cum sa fie imposibil? Raporteaza-te la o clasa(generala, liceu, etc), baietii nu vorbesc cu fetele? Nu exista iesiri in oras? Mereu va exista prietenia cu mai multe persoane dintr-un grup comun.

| FeelTheRain a răspuns:

Buna!
Cand spui prieten te referi la amic sau iubit?
În mare parte e normal să aibă amice (depinde si de varsta ) dar daca este intr-o relatie eu nu vad normală treaba. A fi băiat si a avea mai multe prietene cand tu esti intr-o relatie, nu e atât de normal, asta este parerea mea.