Parerea mea e ca nu trebuie sa faci sex cu cat mai multe femei pentru a fi vazut bine de restul barbatilor... cel mai bine e sa faci ce-ti dicteaza inima...pentru mine un barbat care face sex cu toate...care pica in plasa... e demn de dispret.si e expus la multe riscuri...deci eu una...si sigur majoritatea femeilor.prefer barbatul care se dedica sotiei trup si suflet pe toata durata vietii!
Nu cred ca e impotriva firii, dar e cam greu sa se intample spontan, iar ca sa faci eforturi in directia asta, mi se pare ca nu merita. Nu are nici o importanta cu cate femei a facut sex un barbat inainte de a te cunoaste sau dupa ce v-at despartit. Conteaza doar ca atata timp cat sunteti impreuna, sa fii singura.
Pai, cam... E o cale aproape sigura spre ignoranta fata de imensa lor diversitate si mod de manifestare, crunta monotonie, si potential esec...
Nu as zice 'impotriva firii', e cam dur. Oamenii nu mi se par monogami, ci mai degraba monogamia e o chestie culturala. Daca nu ar fi, atunci societatile unde o persoana are mai multi parteneri, nu ar exista. Acum, depinde de fiecare persoana si cultura in parte ce principii are vizavi de exclusivitate in cuplu.
Este important pentru ca Dumnezeu a creat trupurile noastre si El ne-a proiectat ca sa fim uniti cu o singura persoana -sotul tau respectiv sotia ta, intr-o relatie sexuala curata. El interzice anumite activitati sexuale pentru ca vrea sa ne pastram sanatatea si sa experimantam bucuria unei relatii sincere si frumoase.
Nu este impotriva firii. Dupa cum nu este in firea omului sa faca sex cu un numar exact de femei. In fond, toata viat reprezinta o cautare. Daca ai "bafta" sa gasesti perechea potrivita de la prima incercare, e ok. Daca nu, dai search in continuare. Important este sa realizezi cand ai gasit ce-ti trebuie, ceea ce ti se potriveste, si sa te opresti!
Nu este impotriva firii, dar esti norocos (si e putin probabil) sa o gasesti din prima pe cea cu care vei fi fericit toata viata.
Nu, este foarte bine daca iti propui si reusesti sa te pastrezi doar pentru o singura femeie-sotia ta!
Ca intotdeauna, nu exista un singur raspuns valabil pentru toti. Fa ce crezi ca e bine pentru tine. Exista o masura in toate, gaseste-o pe a ta. Sa faci ce-ti spun altii e ca si cum ai purta hainele altcuiva. Poate se potrivesc, dar e mai bine sa le ai pe ale tale. Argumentul cu "impotriva firii" e cam aiurea. Stii tu ce e "firea"? Atata timp cat nu e ilegal si nu e nevoie sa minti ca sa obtii ceea ce vrei, fa ceea ce-ti place. Eu am avut 3 prietene odata cand eram mai tanar si stiau una de alta. Nu le-am tinut cu forta, ele au fost de acord sa ma imparta. Am fost fericit atunci, dar a trecut. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci ca mine. Foloseste-ti creierul.
AvalohAlyn întreabă: