Nu cred ca este anormal ce face el.Mai ales ca sunt de un an impreuna. Insa nu conteaza sa ai un timp anume ca sa te atinga in unele zone atata timp cat persoana vrea sau isi doreste. Daca nu ar vrea nu l-ar lasa Insa la 15 ani este prea mica pentru a avea relatii sexuale daca nua avut deja.
Buna, nu cred ca e asa grav, dar totusi de la asta se poate ajunge mai departe, dar nu neaparat. DAca se iubesc si sunt de atata timp impreuna, ce are?
Totusi trebuie sa aiba prietena ta grija sa nu cedeze, ca totusi are timp pentru.sex si de la asta se poate ajunge departe, are 15 ani, deci are timp destul!
Bine, nu inseamna ca daca ii pune mana la fund, pe sani, nu inseamna ca gata se ajunge la sex, depinde de ei. Dar ea sa aiba grija ce face! Atata timp cat se simt bine amandoi e ok.
Nu cunosc baiatul pentru a imi da cu parerea. Dar daca are prietena de 1 an de zile...clar, o iubeste! Un baiat de 15 ani nu sta cu o fata doar pentru sex sau din plictiseala un an de zile.Si cat despre atins...nu stiu ce sa zic daca prietenei tale ii place cand e atinsa in unele zone atunci bineinteles ca il lasa si logic ca ii place si lui. Iar daca nu ajung in scurt timp in pat amandoi e bine.In rest ii OK pana unde ne-ai povestit.
Daca ea este de acord nu vad nicio problema. mai ales ca stau impreuna si de 1 an. daca se iubesc nu vad nimic anormal in treaba asta
Nu este nimic anormal in asta. Ideea este sa nu se ajunga la mai mult de atat, adica la sex, avand in vedere ca au doar 15 ani.