anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este in liceu un baiat, care imi aruca priviri fugare si sta cat mai aproape de mine si pe mess de fiecare data cand dau un mass imi raspunde, dar de ziua mea nu mi-a spus la multi ani, nici macar pe mess, desi stia ca este ziua mea. are vreun sens? oare ma place?

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Privirile si messul nu sunt de-ajuns pentru a-ti da seama de intentiile lui.
Toata lumea flirteaza chiar si din plictiseala!

| Bacemi a răspuns:

E posibil sa nu iti fi spus ca sa nu para insistent si sa nu para disperat. Sau poate pur si simplu a uitat fiind foarte ocupat si avand multe probleme. Poate si-a amintit mai tarziu dar i s-a parut aiurea sa iti spuna dupa. Poate ii place de tine dar s-a resemnat intr-o oarecare masura si s-a hotarat sa iti vorbeasca din ce in ce mai rar. Daca vrei o relatie cu el incearca sa deschizi si tu cate o conversatie cu el si atunci cand o face el sa fii mai receptiva.

| Sice a răspuns:

E posobil ca reactiile lui sa fie normale si tu sa fii cea care are impresia doar.deci, sfatul meu e sa vorbesti cu baiatu ca sa iti faci o idee ce e in capul lui.

| jocnecurat a răspuns:

Nu stiu de placut,,, dar cu siguranta te-ar trage!

| mariaw a răspuns:

Raspuns la intrebarea asta nu poti afla decat tu. Cum? Interactionand cu el(pe mess, sau fata in fata). Niste simple priviri fugare nu il transforma imediat intr-un posibil admirator. Vorbeste cu el, raspunde incercarilor lui de a-ti atrage atentia(asta daca esti interesata) si abia apoi iti vei putea da seama daca te place sau nu, dupa modul in care reactioneaza(sau coopereazatongue)

| claudiu1818 a răspuns:

Poate ca tu nu ai dat nici un semn si el s`a saturat sa insiste