| Jakerrttf55 a întrebat:

Este înaltimea o problema când vine vorba de relații?

Am 19 ani, 185cm și nu M-am confruntat niciodată cu probleme de genul dar am un prieten foarte bun care are 165cm și nu prea îl plac fetele...

Așa este în general sau se întâmplă nu mai la adolescenți?

Am încercat de multe ori să-l ajut pe acest prieten sa-si facă o relație dar în zadar

El îmi spune că nu va avea niciodată o prietena pentru că e mic de înaltime fetele vor bărbați înalti

Nu știu dacă ce spune el este adevărat, eu am avut relații și aveam doar 185cm..nu 195.

Nu am avut niciodată probleme de genul. oricum fetele sunt mici de înaltime

I-am spus sa caute fete de 155-160cm.dar a spus că degeaba încerc să-l ajut pentru că nu va funcționa

Amândoi ne ținem de sport, arătăm bine

Avem amândoi și barba la 19 ani

Eu zic că arătăm la fel.

Nu vad de ce el nu ar putea să-și facă relație. daca eu am putut poate și el.îl consider chiar mai atractiv de cat mine..pentru că se îmbraca mai bine și e un băiat Fit

Arată foarte bine, se îmbraca elegant, cu ceas la mana..tot tacâmul,frizura care îl avantajează, haine scumpe, adidași de 150€...are și mașina cadou de la părinți

Dar cu toate astea spune ca este prea mic de înaltime

Cum îl pot ajuta? el spune lucrurile astea dat mereu se uita în gol, îmi dau seama ca este supărat

Lucurile ar sta cam așa

Amândoi vârstă 19 ani
Eu 185cm el 165cm

Eu am avut relații, nu am avut probleme la capitolul înaltime cu toate că se spune despre femei că vor bărbați de 190+

Nu știu cum s-au uitat acele fete la mine dar știu sigur că el arată mai bine de cat mine chiar dacă e mai micuț

Nu ar fi nici măcar o problema,nici de masculinitate sau ceva, face sport de contact și s-ar putea apăra de orice bărbat

Nu înteleg de ce este chestia asta cu înaltimea

El mi-a spus mie că îmi pot alege ce fata vreau dar el nu, dar eu sunt de părere că fetele mai mici de înaltime arată mai bine și el oricum e mic deci se potrivește aici

Ce pot sa fac?

Ce sa-i spun?

Dați-va o părere la ce am scris

8 răspunsuri:
| Laomarginededrum a răspuns:

Doar trebuie să aibă răbdare.
Va găsi sigur o fată.

| VoidEternal a răspuns:

Sunt multe fete pentru care inaltimea e un factor. Si da, o sa-i fie mai greu cel putin pana la o varsta la care alti factori vor ajunge sa conteze mai mult. Dar s-ar putea sa mai treaca vreo 10 ani pana atunci.

PS: de

ce

simti

nevoia

sa lasi un paragraf

dupa fiecare fraza?

| siriusblack98 a răspuns:

Ai scris de zici ca e cartea lui Nutu Camataru, sa iasa cat mai multe pagini cu spatii cat cuprinde intre randuri. Anyway, inaltimea sa stii ca e un factor foarte important cu femeile. Se uita la inaltimea unui barbat cam toate. Nu conteaza ca ele au 1, 40 pur si simplu vor vrea un barbat mult mai inalt decat ele. Adica uneia de 1 metru 40 s-ar putea sa i se para scund amicul asta al tau pentru ca multe vor barbati de peste 1, 80. Si nu e valabil doar la adolescenti sa stii.
In ce priveste "Arată foarte bine, se îmbraca elegant, cu ceas la mana..tot tacâmul, frizura care îl avantajează, haine scumpe, adidași de 150€...are și mașina cadou de la părinți" este egal cu ZERO barat. Daca e scund si nu il ajuta nici caracterul, d-aia nu se uita fetele la el. Poate sa fie imbracat in aur ca tot degeaba. Maxim sa atraga gold diggers.
"Nu știu dacă ce spune el este adevărat, eu am avut relații și aveam doar 185cm..nu 195. " O zici de parca tu ai avea 1, 50 sincer. La 1, 85 esti suficient de inalt. Dar amicul asta al tau la 1, 65 e cat o mignona. D-aia ii este greu sa gaseasca pe cineva.

| perfectgirl7 a răspuns:

Eu am o probemă fix invers ca al lui sunt fată și am 1, 80 înălțime și nu găsesc băieții mai înalți de cât mine și nu vreau să îmi iau unul cu un cap mai mic ca minehee hee

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu ai inaltimea perfecta. Mai mult de atat si nu ar ajunge fetele sa te sarute.

Prietenul tau e mai mic de inaltime, dar inaltimea nu e totul. Crezi ca femeile nu se indragostesc si de barbati mai scunzi?
Asa e, el nu-sti poate alege chiar orice fata. Inaltimea e un factor, dar nu e un factor decisiv. Majoritatea fetelor au sub 1, 65. Deci are de unde alege!

Prietenul tau n-o sa-si faca niciodata relatie daca gandeste asa.
Nu ai cum sa-l ajuti.

| Kufu95 a răspuns:

Doar în adolescență se petrec lucrurile astea, dar cu trecerea vârstei, vor exista femei care nu vor da nici 3 lei pe cât de înalt sau de scund este el, decent să fie, să știe, să comporte și are toate șansele.

| Kufu95 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Tu faci parte din categoria de fete, nu de femei.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu are relevanta prea mare. Conteaza foarte mult si e si factor decisiv, atitudinea pe care o ai si cum te comporti in general cu lumea. Eu tot 1.65 am si nici macar nu sunt atragator. Nu sunt gras, ci doar urat. Asta mi-o asum si nu ma deranjeaza prea tare. Ghici ce? Am iubita care e indragostita de mine ca persoana. Ceea ce imi convine mult mai mult, decat daca ar fi doar de aspect.

Pe prietenul tau il trage in jos atitudinea lui. El isi pune din start problema ca e mic si se lasa pagubas. La ce reclama buna i-ai facut, nu ar trebui sa existe nici o problema sesizabila din partea femeilor.

Ca idee, daca chiar vrei sa-l ajuti, intreab-o si tu pe prietena ta daca are o prietena care e single. Si fa un double date. Dar nu-i spune prietenului tau asta ca i se va afce frica si va refuza. Tu doar spune-i ca vrei sa iesi afara cu el. Si cand te duci cu el, va veti intalni cu fetele la locul propus. Si el nu va putea fugi de acolo. Si va fi nevoit sa socializeze cu fata respectiva.