| RAY a întrebat:

Este iubirea o slabiciune masculina de care profita femeile sa il manipuleze?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slãbiciune da prin asta se manipuleazã unii barbati, si ele se duc la altii pentru sex ele fiind plimbate oferind avânsuri non-sexuale. Pentru noi conteazã câte femei bãgãm in pat si putem sã le pãstrãm, dar la ele conteazã câti fraieri stau cu ele si le oferã non stop atentie, poate doar poate intr-o zi le oferã sex.

Iubirea este o inventie masculinã
"Oh, you mean love. You mean the big lightning bolt to the heart where you can't eat and you can't work and you just run off and get married and make babies. The reason you haven't felt it is because it doesn't exist. What you call love was invented by guys like me to sell nylons. You're born alone and you die alone and this world just drops a bunch of rules on top of you to make you forget those facts. But I never forget. I'm living like there's no tomorrow, because there isn't one."

Doar un barbat este capabil de asa ceva, sunt femei ce nici la 30 de ani nu au reusit sã simte adevãrata iubire.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

De ce este iubirea o inventie masculina?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Man gândestete putin cine a inventat romantismul, cine fac cadouri... barbatii

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si in natura masculi dau hrana in scimb pentru sex, vorbesc de rudele noastre cele mai aproapiate

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Am vãzut intr-un documentar, ei se bat isi atacã puii femelei, si dacã reuseste o sã rãmânã cu celãlalt chiar dacã I-a omorât.

17 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Iauzi si eu care stiam ca e invers laughing

| sofisis a răspuns:

laughing) Este fix invers. Femeile sunt manipulate prin iubire.

| RAY explică (pentru sofisis):

Daca eram la trivia si amuzante isi dateam fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Iubirea vine si de la femeie, nu doar de la barbat. Nu toate femeile din lumea asta sunt pe interes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e invers? Inlocuieste iubirea cu sexul, daca vrei sa aiba sens ce spui, macar partial))

| Xelon a răspuns:

"Iubirea"?
Ce gluma buna laughing
Nu, singurul lucru cu care o femeie poate manipula unii barbati este cu ceea ce are intre picioare, gandeste-te si singur, cati barbati(aici nu ma refer la astia de 15 ani) ar sta langa una doar pentru iubire si fara sa obtina sex de la ea?

| Romanul86 a răspuns:

Iubirea e un sistem de valori. Iubirea nu e o slăbiciune.
De instinctul sexual se poate profita. Cine profită de tine nu te iubește. Iubirea împreună cu sexualitatea sunt metafizice!

| RAY explică (pentru Romanul86):

Femeile iubesc cu adevarat?

| Romanul86 a răspuns (pentru RAY):

Iubesc dar la ele e mai complicat ele vreau un statut social nu se combină cu fraieri sau săraci, vreau stabilitate adică să ai cu ce să o întreții și alte chestii vreau un băiat puternic psihic. Eu mă refer la femeile mature nu la adolescente.

| sofisis a răspuns (pentru Romanul86):

* vor.

| theillusoryman a răspuns:

Nu neapărat.Si bărbații au metodele lor de a manipula femeile, un exemplu ar fi asa numita metodă "lover boy ".

| 2k18Tpu a răspuns:

Nu.Ci obsedarea sexuală pe care o aveti ca sa avem bani de la fraieri.

| TheWisest a răspuns:

Iubirea nu, in schimb sexul da

Întrebări similare