Vezi tu, mentalitatea asta ieftina te-a adus aici la anii astia, fiind inca singur si masturbandu-te la pozele altora, ca la asta de-a dus flirtatul ala cu mai multe.
Mai usor cu nervii ca faci hipertensiune. Nu am zis ca femeile nu pot face asta, sunt libere sa faca asta si eu le respect, dar barbatul e pradatorul pana la urma
Nu cat mai multe, doar una, dar cu rabdare, sa o cunoasca bine, sa vada daca sunt compatibili, daca au sentimente unul pentru celalalt samd.
Pai, depinde. Daca cauti o relatie serioasa este recomandabil sa lasi totul sa vina de la sine, mai ales daca stii ca ai atras si fara sa faci nimic (apropo, ai facut-o?). Daca vrei relatii de o noapte, abordeaza-le tu.
Dragostea vine de la sine.
Nu-i ok sa abordezi necunoscute pe strada deoarece vei parea un ciudat si un disperat.
Și dacă aștepți ca dragostea să vină de la sine, te trezești virgin la 29 de ani.
Crede-mă, dacă un băiat doar așteaptă după ce termină liceul, nu o să apară niciodată zâna din povești care să se bage în seamă cu el...
Cat mai multe, eventual sa aiba cat mai multe.
nevasta, amanta, femeie de serviciu si cealalta
Buna.
Cel mai bine e sa fii undeva la mijloc. Nimic nu se intampla de la sine de obicei, dar nici sa iti faci mai multe relatii/sa agasezi mai multe fete nu e bine. De obicei este cel mai bine sa te uiti spre 2-3 tipe, sa vezi exact ce iti place la ele fizic, si dupa sa incerci sa le cunosti la un nivel mai personal, apoi sa alegi doar o singura fata pe care sa te axezi si sa incerci sa iti faci o relatie.
Succes!