Anal= pentru făcut kk!
Deci sex anal = tâmpenie!
„ nu vrei sa faci normal pentru a nu-ti pierde virginitatea inca.(P.S. am 15 ani jumatate)."
= nu te obligă nimeni, folosind vreo mitralieră, să faci sex la 15 ani sau poate te obligă "prostia din capul tău!"
Poți să îi pui individului un prezervativ pe organul gânditor, că cu p***a gândește și nu cu creierul, și să îi faci un sex oral.
Da ce ar fi să te gândești la carte și nu la făcut sex?
Anusul nu este "proiectat" pentru sex. El are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. Poti lua boli cu transmitere sexuala sau poti face leziuni anale, fisuri anale etc.
Nu iti recomand asa ceva. Bucura-te de copilare si lasa sexul in seama adultilor.
Da. Este Ok. Deci foloseste lubrifiant + ala sa foloseasca prezervativ si poate si un deschizator anal.
Daca vrei sa ajungi sa te scapi pe tine pe la 30 de ani, sa nu mai ai "supapa" buna, atunci da-i bice! Virginitate nu inseamna altceva decat puritate; Esti o copila si e cel mai indicat sa mai astepti; sau ai nevoie de noi griji si responsabilitati? lasa-l pe ala care in loc sa tina la tine (daca tinea, te proteja, nu te indruma spre sex) vrea sa faca din tine un obiect sexual! Traieste-ti copilaria si lasa sexul ca inca nu e momentul! Daca o vei face, nu te respecti pe tine si nici pe parintii tai care nu te-au crescut ca sa satisfaci un animal, unul care cica te iubeste (imi vine sa rad)!
Deci, draga Bianca, ramai pura ca esti o copila si nu te mai lasa prostita de cei care vor sa te foloseasca! In loc sa ceri pareri pe la prietene, mai bine ai incerca sa ti-o apropii pe mama ta de tine si sa-i ceri sfaturi ca acea persoana nu iti va dorii raul niciodata! Sa nu ai jena de acea persoana pentru ca acea persoana s-a chinuit sa te faca mare si s-a sacrificat pentru asta, nu pentru a te face obiect sexual pentru unul si altul! Si tine cont ca eu sunt baiat!
Ew deja imi vine sa plec de pe pagina.sexul anal creste riscul slabirii muschilor anusului.nu e indicat.
Mai nu stiu ce sa zic daca chiar vrei incearca dar foloseste mult lubrifiant si ia-o foarte incet...de inceput joacate cu 1 deget inaide de a baga ceva mai gros...bafta
Este indicat sa o faci anal, si oral pana la majorat, pe urma o faci normal, pana atunci capeti experienta sa faci clisma inainte.
"Este indicat sa o faci anal, si oral pana la majorat..." - ce raspuns penibil... Cum ii poti recomanda ma sa faca sex oral? Hai analu' ca analu' da' oral?
Ordinea este anal-oral-normal! Respect-o cu strictete, sa nu faci nicio exceptie!