| bibiiiiiiii a întrebat:

Este mai greu sa renunti la cineva cu care te-ai obisnuit sau la cineva pe care il iubesti? tin sa subliniez ca iubirea uneori este trecatoare dar daca te-ai obisnuit sa faci tot absolut tot cu cealalta persoana ar fi mai greu... vreau pareri:*

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Obișnuința e iubire în sinea ei, dacă tu nu te poți despărți de acel cineva, îl placi și îți place să petreci timpul cu el, îl iubești.

| BSwwatch a răspuns:

Cred ca asta-i intrebarea zilei din punctul meu de vedere! Eu tind sa cred ca 70% din relatii sunt bazate pe obisnuinta, dragostea este foarte greu de intretinut! Asa ca ca ce-i 70% o trateaza ca pe ciocolata, concluzia? se consuma rapid! Acum va intrebati da cum mama naibi procedeaza ce-i 30%? o savureaza, fiecare patratica este lasata sa se topeasca-n gura! Multi sunt sigur ca m-au inteles ce-am vrut sa spun!

| cicika a răspuns (pentru BSwwatch):

Corect majoritatea cuplurilor nu iubesc dar s-au obisnuit si asta e cel mai rau!

| BSwwatch a răspuns (pentru cicika):

Ma "bucur" ca esti de aceeasi parere,tousi un " elixir" al dragostei exista si in opinia mea este diversitatea,sa face, m tot timpul lucruri noi impreuna, sa-n vatam lucruri noi impreuna, tot timpul trebuie sa ne imresionam cu ceva frumos, asa dragostea persista!

| SimionAlexandru a răspuns:

Iubirea NICIODATA nu este trecatoare.
Iubirea pur si simplu ESTE ceea ce ESTE. Iubirea pur si simplu EXISTA. Ea nu dispare niciodata. Doar felul in care ne schimba modul de percepere asupra unui lucru/unei persoane, da impresia ca iubirea "nu mai este" prezenta.
Ce alegere sa faci? Nu pot eu sa decid in locul tau. Nu stiu ce simti, ce gandesti. Nici macar parintii tai nu stiu absolut TOT ce te face fericita, si ce nu. Intrebarea ramane: Tu ce SIMTI in legatura cu o anumita alegere? Ce e cel mai bine PENTRU TINE?
Daca nu te poti hotara, atunci ia o moneda de 50 de bani, arunca moneda in sus, si chiar, si fara sa te uiti ce fata a monedei a cazut, vei sti deja ce ti-ai dorii cel mai mult sa fie/cada. Iti doresc mult succes :* O zi superba in continuare

| cicika a răspuns:

Buna! Iubirea adevarata nu trece deloc usor si mai ales daca iubesti cu toata inima. e greu sa uiti si sa iti fie indiferenta persoana pe care o iubesti..cidn iubesti la fel faci totul cu persoana iubita si asta e mai dureros decit o deprindere care trece in citeva luni. iubirea nu se uita si niic nu trece! Funda?