Salut,
Posibil sa-l vada si ca pe un coleg.
Faptul ca se joaca cu parul si are o privire mai aparte e destul de evident.
Daca il atinge des, iar e un semn, multe femei au tendinta sa atinga ce le place.
Daca rade des si e copilarosa iar e un semn, chiar si femeile mature sunt copilaroase cand sunt indragostite.
Cand sta langa el e orientat cu tot corpul spre el.
Uneori poate sa fie ceva confunz si sa fie doar amicitie si nimic mai mult.
Sa vedem cu ce explicatii vin fetele acum
Dar un raspuns ar putea fi si ca il place chiar daca a zis ca nu il place, cu toate ca el a zis ca a dst semne clare ca il place, insa el crede ca nu ii spune si nu se avanta intr-o relatie cu el din cauza intamplarilor din trecut cauzate de volegi, astfel probabil creandu-se si aceasta raceala a ei pentru prleesoana lui! Si eu sunt curios sa vad cat mai multe rapsunsuri mai ales din partea fetelor!
Prea multe complicatii si prea putine actiuni.
De ce oare le place la unii sa se complice atat de mult?
Ori e alba ori e neagra,nu risti nu castigi!
E logic ce stima de sine au unii si altii cand pun intrebari legate femei, de abordarea lor, de relati si de mentinerea lor cand pun intrebari aici, dar nu vreau sa-i descurajez.
Primu sfat ar fi sa nu se ia dupa sfaturi venite de la fete, mai bine sa aiba un exemplu masculin in viata si sa-l umeze!
Faza cu jucatul parului poate sa fie un semn,dar uneori nu!
Depinde ce a vazut si cum a perceput,nu tot ce crede el insemna ca sunt semne ca il place.
Pe scurt,datoria lui ca barbat e sa incerce si ca femeie e dreptul ei sa-l refuze, daca e cazu.
Incearca, daca vrea bine daca nu pa!
Nu are rost sa te rogi de o femeie cand sunt atatea, mai ales daca ai un aspect fizic placut, ingrijit si o atitudine ok!
Semnul cu parul e vag! Si mie imi place sa ma joc cu parul, poate se intampla sa ma fi vazut cineva, asta nu inseamna ca ma folosesc de acest gest sa trimit semnale gen "imi placi, hai!".
Un semn evident ca te place este faptul ca iti zambeste sau mai bine zis, nu se poate abtine sa-ti zambeasca! Cu abordarea intr-adevar, baietii sunt cei asteptati sa o faca, fetele fiind mai sfioase, asadar zi-i prietenului tau sa flirteze cu ea ca doar asa poate afla daca sentimentul e reciproc sau nu.
Cum adică? Ce ar trebui să facă mai precis?
Sa flirteze..nu sa mearga la ea sa-i spuna direct ca ii place de ea sau sa intrebe daca ei ii place de el. Din flirt isi poate da seama cum sta treaba! Acum nu-mi spune ca nu stii ce e ala flirt...
A făcut o prostie...și anume că i-a spus tot ce simte pentru ea, dar mai demult când i-a dat niste semne, însă între timp au aflat colegii lui și au făcut ca toate alea prin clasă și din cauza asta nu au mai vb însă acum am înțeles că mai vb așa cat de cat dar nu despre ei ci despre școală! Și el voia să afle doar dacă chestia cu părul poate însemna semn de flirt chiar dacă i-a spus că pentru ea nu este decât un coleg ca și ceilalți
Chestia cu parul nu inseamna ceva, eu ma joc foarte des cu parul si sper din suflet ca altii sa nu interpreteze altceva! E pur si simplu un gest ca oricare altul. Ti-am zis, urmareste alte semne: zambetul, pupila dilatata, etc. Astea sunt mai concludente!
Zâmbet...mhhhm a zis ceva de asta dar nu a durat prea mult, asta a fost mai demult și la faza cu pupila dilatată mhhhm nu știu nu a zis nimic!
Odata ce iti da semne vrea sa te Tina prin preajma sigur, tu trebuie sa ii spui ca nu esti de acord si ca tu nu o vezi doar ca pe o colega. dai de inteles ca e totul sau nimic, daca tot nu e de acord uita de ea doar ce aveti pentru scoala discutati
Nu era despre mine vorba, ci despre un prieten! Dacă îi spun să îi spună că nu mai are ca variantă decât sinuciderea...Crezi că s-ar putea face ceva?