Si mie imi pare rau de ea , dar asta cred eu in realitate poate este altfel!
Nu e nici normal,dar nici anormal, vina este a partenerului, la femeie este mai greu sa ajungi la orgasm, ea are nevoie de senzatii placute, de mangaieri, de atingeri senzuale si stimularea punctelor sensibile,care te fac sa tremuri de placere, din cauza asta nu ai orgasm, tu faci sex doar asa mecanic, fara chestiile astea romantice de care are nevoie o fata, la baieti in schimb nu e asa, ei obtin mai usor orgasmul, e destul sa faca sex mecanic, fara chestiile alea romantice care le-am spus mai sus, tu trebuie sa fi excitata iar fara chestiile alea nu poti, cand faci sex, trebuie mai intai un preludiu mare si partenerul sa faca chestiile alea, sa te faca sa te simti iubita, sa iti arate afectiune, sa te mangaie, sa te sarute pe diferite parti ale corpului, sa fie romantic cum am mai spus, doar asa vei reusii
De la preludiu in jos mai trebuia sa precizezi ca ceea ce se face se face reciprioc, sunt femei care se excita foarte mult cand asi magaie partenerul si il saruta pe diferite parti ale corpului
Ai dreptate, dar poate pe baiat nu-l intereseaza decat sa fie satisfacut el!
Da ai dreptate, si asta poate sa mearga, se excita cand vede ca si partenerul este excitat de ea.
Atunci imi pare rau pentru fata, dar asta inseamna ca baiatul nu o iubeste si o tine doar pentru propria placere
I know that, from my own experience
Esti fata?
Ai avut parte de asemenea experiente, sti cum este sau nu ai facut niciodata?
La ce te referi?
Da, de ce?
Daca ai facut vreodata sex, sau daca ai avut orgasm vreodata, la asta ma refer.
Mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani si da am avut parte de orgasme!
Dupa nume credeam ca esti baiat , dar in fine nu conteaza, cati ani ai?
Pot sa te intreb cati ani ai?
App 19
Mai, ca sa afli ceva de la o fata se procedeaa asa :
- Buna, ma numesc X am Y ani si sunt din Z, imi permiti sa aflu mai multe detalii despre tine, un ASL ceva?
ca si mine, dar cred ca la 15 ani e cam devreme sa incepi cu sexul si chestiile astea, nu crezi?
Buna, ma numesc Crysty, am 19 ani, sunt din Timisoara, imi permiti sa aflu mai multe detalii despre tine? na fericita?
Mda,dupa ce am facut mi-am dat seama ca am gresit, dar asta e timpul nu-l mai pot da inapoi!
Chiar ti-ai dat seama ca ai gresit? de ce?, ti s-a intamplat ceva?
Buna, sunt Ghitica, 26 de ani si sunt din Bucuresti, na! fericit?
Pe mine ma interesa doar varsta, sa vad de cand ai inceput cu sexul, dar la 26 de ani, cred ca ai inceput cu multi ani in urma
Uite asa iti rezolvi dezamagirile .
Si mie imi pare rau de ea , dar asta cred eu in realitate poate este altfel!
Nu e nimic de speriat. E posibil sa nu fi avut partenerul potrivit dar eu cred ca de fapt nu te cunosti pe tine insati. Ar trebui sa incerci si singura acasa sa te explorezi :p. Nu e nimic anormal, e chiar foarte normal sa fii curioasa si sa stii ce iti place.
Este normal daca nu esti atrasa sexual de el sau daca nu il iubesti cu adevarat
E foarte posibil, sa stii. Orgasmul vine si in functie de pozitie, incercati pozitii noi, ca nu strica!
Sau..in timpul actului ma doare foarte tare si simt ca si cum mi-ar apasa pe vezica...credeti ca este o problema hormonala sau ca tine de exitatia pe care mi-o ofera partenerul?