Hmm, da, zic ca merge la 6 luni sa faceti si acest pas, dar nu este obligatoriu ca la 6 luni, adic puteti si mai tarziu, doar daca va doriti amandoi acest lucru.
Eu cred ca nu e normal sa faceti asta la 2 luni, 3... la 6 e ok
Tu trebuie sa fi sigura de el ca are ganduri serioase cu tine. Funda?
Daca aveti cel putin 16 ani e oki -cred ca putea-ti sa incercati si mai devreme dar eu zic sa o faci cand esti tu pregatita, nu ca a trecut atatea luni si tot asa!
Buna.
La sex?
De ce nu? Daca ei se iubesc, tin unul la altul, stiu tot despre corpurile lor ( adica nu au boli cu transmitere), se protejeaza, nu zic la nimeni...
Totul depinde de varsta voastra. Spre exemplu, daca aveti 18-20, mi-se pare cam mult sa astepti 6 luni dar daca sunteti mai mici este ok. Totul depinde de voi, de cum va intelegeti...
Pai care sunt pasii importanti? sunt doar 2? celalalt adica mutatul impreuna? nu cred ca sunteti pregatiti sa va mutati impreuna dupa doar 6 luni.
Da,de ce nu? daca va iubiti si simtiti ca sunteti pregatiti amandoi, nu aveti de ce sa dati inapoi. bineinteles daca nu aveti fiecare cate 13-14 ani. :* bafta, aveti grija :*
Acel pas il faci doar atunci cand simti si esti sau sunteti pregatiti nu va luati dupa notiunea timpului
Daca amandoi sunteti pregatiti de asta si chiar va doriti este foarte ok. Cred ca dupa 6 luni ati ajuns sa tine.ti unul la altul si sa va doriti mai mult decat un sarut