anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este
normal
ca
intr-o
relatie
de
aproape
6
luni
sa
se
treaca
si
la
celalalt
pas
important?

10 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Hmm, da, zic ca merge la 6 luni sa faceti si acest pas, dar nu este obligatoriu ca la 6 luni, adic puteti si mai tarziu, doar daca va doriti amandoi acest lucru.
Eu cred ca nu e normal sa faceti asta la 2 luni, 3... la 6 e ok happy
Tu trebuie sa fi sigura de el ca are ganduri serioase cu tine. Funda? big grin

| Doηηa a răspuns:

Depinde vârsta!

| RAY a răspuns:

Da,dar protejat

| Danysan a răspuns:

Daca aveti cel putin 16 ani e oki -cred ca putea-ti sa incercati si mai devreme dar eu zic sa o faci cand esti tu pregatita, nu ca a trecut atatea luni si tot asa!

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
La sex?
De ce nu? Daca ei se iubesc, tin unul la altul, stiu tot despre corpurile lor ( adica nu au boli cu transmitere), se protejeaza, nu zic la nimeni...

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Totul depinde de varsta voastra. Spre exemplu, daca aveti 18-20, mi-se pare cam mult sa astepti 6 luni dar daca sunteti mai mici este ok. Totul depinde de voi, de cum va intelegeti...

| Trolozaur a răspuns:

Pai care sunt pasii importanti? sunt doar 2? celalalt adica mutatul impreuna? nu cred ca sunteti pregatiti sa va mutati impreuna dupa doar 6 luni.

| nonammme a răspuns:

Da,de ce nu? daca va iubiti si simtiti ca sunteti pregatiti amandoi, nu aveti de ce sa dati inapoi. bineinteles daca nu aveti fiecare cate 13-14 ani. :* bafta, aveti grija :*

| Printzzesa a răspuns:

Acel pas il faci doar atunci cand simti si esti sau sunteti pregatiti nu va luati dupa notiunea timpului kiss

| amber4u a răspuns:

Daca amandoi sunteti pregatiti de asta si chiar va doriti este foarte ok. Cred ca dupa 6 luni ati ajuns sa tine.ti unul la altul si sa va doriti mai mult decat un sarut