| cristinabab a întrebat:

Este normal ca iubitul meu sa discute cu alte fete? El zice ca sunt doar colege de serviciu dar eu nu cred asta. In plus se aranjaza si se imbraca foarte frumos cand merge la job. Sunt eu nebuna sau e posibil sa ma insele? A fost plecat 2 zile in alt oras si s-a epilat in zona intima inainte cu 2 zile de plecare iar cand i-am reprosat ca se duce cu fete a inceput sa tipe ca sunt nebuna.

Răspuns Câştigător
| simina2404 a răspuns:

Nu poți stii 100% dacă te înșeală sau a făcut-o. Depinde de mulți factori, de cât timp sunteți impreuna. Dacă stai sa te îngrijorezi pe tema asta, n-o sa fie in avantajul tau. Cu cât ii arati bărbatului ca ești nesigura, cu atat îl va împinge sa facă acest lucru. Unul sau altul tot insala in timpul relației, asta e garantat din pacate. Nici nu ar trebui sa verifici dacă te insala. Pare cumva ca tu ești mai speriata sa-l pierzi decât el pe tine. Incearca sa-l faci și tu gelos, sa fie și el îngrijorat și observa-i comportamentul atunci.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu stiu daca te-a inselat, dar asta tine mai mult de respectul pe care il are fata de tine, sau pe care nu il are.
Din punctul meu de vedere mi se pare de prost gust sa fiu intr-o relatie si sa acord atentie altor fete, mai ales in mod regulat, plus daca zici ca tipa la tine e grav, poate te iubeste, dar respectul care e la fel de important ca dragostea, l-a pierdut, asta va duce cu timpul la si mai multe episoade de genul, daca tu accepti acest tratament in continuare e alegerea ta, ti-o zic cu inima deschisa, 3 ani jumate am acceptat lipsa de respect si tratament toxic, raspunsuri din scurt si toate cele si ghici ce, a fost tot mai rau, mai bine niciodata, si asta e valabil universal, am vazut multe astfel de situatii, ai grija de tine, raspunsurile la intrebarile pe care i le adresezi le poti primii din reactia lui, nu trebuie sa fie neaparat verbal, tu priveste cu atentie, iti urez mult succes.

| dullcat a răspuns:

Este normal sa discute la munca, insa in timpul liber nu prea.

| relian a răspuns:

Nu esti nebuna deloc, sigur te-a inselat.Te face nebuna, dar el este un martafoi si-o trage cu altele, nu vad de ce mai sta cu tiene, sa mearga la alea sa stea cu ele.

Daca face ce spui, e clara, sa fim szeriosi, realisti, se epileaza la scula exact cand pleaca 2 zile de acasa laughing Deci e clar ca te inseala nici nu mai era nevoie sa intrebi.
E si tanatalu pe deasupra, nu stie sa faca astfel incit sa nu dea de banuit.
Deci pe linga ca e prost, mai te si inseala.Nu merita, lasa-l si cauta pe altcineva.
Ce anume sa discuti cu colege de munca? Hai discuti daca e nevoie acolo la munca, nu stai acasa si discuti cu colege de munca laughing cum am sus e si prost pe deasupra.

Nu te agita, nu te speria ca ramai singura, pleaca de acolo, lasa-l sa vorbeasca cu colegele lui de la munca, o sa apara el si unu pentru tine, serios si sincer.

| LordCristobal a răspuns:

Atata timp cat nu face sex cu ele da e normal sa vorbeasca si cu fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este perfect normal să vorbească cu colegii lui de serviciu. Fie ei femei sau bărbați.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este Absolut normal sa aibă colegi de muncă sau colege nu este nimic anormala în a avea colegi de munca și sa vorbești și sa discuți cu ei. Gelozia nu este sănătoasă mulți oamenii sau îmbolnăvit și sa ajuns grav din cauză la gelozie....la știri numai crime vei din cauza la prostia asta de gelozie.

| Alecsandru322 a răspuns:

Tu vorbești cu băieții?