| Nextone a întrebat:

Este normal ca iubitul meu sa nu aiba chef de facut dragoste uneori(adica daca a facut o zi in ziua urmatoare sa nu mai aiba chef)? Uneori este foarte dornic iar alteori nu comunica deloc cu mine cand vreau sa incep ceva si il las in pace... Fundahappy

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu e fiecare zi la fel,gandeste-te putin.
Poate fi obosit,poate fi preocupat, poate are o zi proasta...
Si, mai e ceva.Are siguranta disponibilitatii tale,stie ca tu vrei,adica.
Ai incercat vreodata, sa "nu" vrei?
Pt ca,de fapt, in mod normal, baietii se cam plang ca fetele nu vor...

| Zady a răspuns:

Da este foarte normal,si sunt sigur ca si tu ai pase deastae,poate ca are probleme la scoala sau la servici,poate este obosit,poate trece printr-o perioada dificila, poate pur si simplu este stresat, nu am cum sa iti scriu toate motivele pentru care sa nu aiba chef

| Baby a răspuns:

Cica era vorba aia ca singura situatie in care baietii nu vreau sex este cand au facut deja. Intelegi tu.
Scuza-ma, nu vreau sa te descurajez. Poate pur si simplu n-a avut chef

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Bunahappy.
eu cred ca pur si simplu depinde de starea lui din acea zi.happy
mai bine dispus sau mai trist
te pup

| syntribate a răspuns:

Cam rar un barbat sa nu aiba chef laughing Poate nu-i (mai) place cu tine si doar atunci cand is aminteste ca totusi esti femeie ii vine cheful... Ciudat oricum. Daca in mintea ta esti sigura ca nu e din vina ta... Mai ales daca iei si tu initiativa si el nu reactioneza, e nasol. Cel mai bine ar fi sa il intrebi. Astfel vei afla happy

| Mirel_8882 a răspuns:

Stai relax, e plictisit sau o stare de lene

| gaby37 a răspuns:

Da tu esti dependenta de pu** sa o arzi in fiecare zii cu ea in tine

| Andy_2640 a răspuns:

Probabil il bagi prea mult in seama.Lasa-l sa vina el la tine si nu ii accepta orice "pas", astfel o sa fie mai dornic si probabil va avea chef mai tot timpul. succes:*

| iamanangel_7064 a răspuns:

Stim cu totii ca un baiat nu rezista ft mult tentatiilor de acest gen...nu te agita, stai linistita cu siguranta are si el zile mai proaste sau poate ca are probleme si nu se poate deschide in fata ta ca sa nu te ingrijoreze...winking