| Anonima000009 a întrebat:

Este normal ca iubitul meu sa se uite și la altele?
Eventual să le dea și like?

Acum ceva timp mi am făcut cont de tiktok. Și-a făcut și el doar că el sa logat la un cont vechi de-al lui (nu știu cât de vechi).
Normal că m-am uitat pe contul lui, am văzut că urmărea niște fete. De nervi în momentul ăla mi-am dezinstalare tik tok.
(Nu suport ca iubitul meu sa se uite și la alte fete).
Logic că i-am zis și lui sa și dezinstaleze tt-ul. Nu a acceptat a spus că așa afla mai repede știrile.

Aseară mi-am făcut iar același cont de tt. (El nu știe)
Și i-am verificat iar contul și am văzut mai multe fete unele postandu-se fără pantaloni (doar lenjerie intimă).
Și m-am supărat extrem de tare și am plans până am adormit. Și normal că mi l-am dezinstalare iarăși(El nu știe).
Poate ar trebui sa nu mai "sap" nici e si să merg pe principiul ce nu știu nu mă afectează.
Dar ce-i drept tot mă afectează.
E problema la mine?
Exagerez eu cu asta?
Cum ați aborda voi aceasta situație?
Țin să menționez că eu nu mă uit după alți băieți.

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Dar ce...s-au terminat barbatii la el? Schimba-l...e evident ca-i bagabont si n-ar rata nici o oportunitate sa te insele.winking

| darrio2007 a răspuns:

Nu ii poti impune sa nu se uite si dupa alte fete. Si reciproca. Oricum, nu stii ce anume vrei. Instalezi, dezinstalezi etc.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu e o idee buna sa mergi pe principiul "ce nu vezi nu te afecteaza". Initial am crezut ca esti doar geloasa si ca nu e nici o problema in a da like-uri ca nu inseamna nimic acest lucru dar dupa ce am citit faptul ca urmareste fete care posteaza filmulete indecente... m-a facut sa imi schimb parerea. Mie mi-e clar ca tipul nu te respecta, nici nu mai zic ca nu te iubeste. Un tip care chiar te iubeste, te respecta si nu are in gand sa urmareasca fete goale. Ce sens ar avea sa faca asta daca isi iubeste partenera si este atras de ea? Te incurajez sa pleci pentru ca meriti ceva mai bun.

| Anonima000009 explică (pentru Aasdfghj):

Mi-a arătat de multe ori că mă iubește. avem o relație de aproape 3 ani...
E o relație la distanță moment dar anul acesta mă voi muta cu el...
Am luptat mereu împreună doar că de la un timp ne am cam răcit...nu avem momente in care comunicăm... Nu știu cum sa repar.
Și nu vreau sa l pierd.

| Aasdfghj a răspuns (pentru Anonima000009):

Baiatul asta nu te iubeste. Deschide ochii si analizeaza ce face. Nu are scuze pentru treaba asta, nu conteaza ca sunteti intr-o relatie la distanta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai exagerat maxim tu nu ai abosulut nici un drept asupra actiuniilor lui, tu NU AI DREPTUL sa ii interzici sa se uite la alte fete, eu in locul lui in secunda 1 te zburam pe geam. Este intimitatea lui si nu NU ai voie sa te atingi de ea, nu iti convine ca se uita dupa alte fete, stii unde e usa banuiesc. Baiatul are tot DREPTUL sa se uite UNDE vrea, la CINE vrea si CUM vrea fara sa iti dea tie explicatii! Nu ai voie sa ii cercetezi conturiile personale pentru ca NU e treaba ta. Esti genul de femeie care vrea sa transforme barbatul in SCLAVUL SOTIEI. La fel ca si el tu ai libertatea sa te uiti la ce baieti vrei si la cati baieti doresti FARA a avea el un drept sa iti ceara socoteala

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti posesivă si geloasa si o sa-ti dea un mare sut in cr.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand iubesti sincer si adevarat pe cineva, apai nu ai ochi pentru nici o alta femeie, ceea ce nu-i cazul prietenului tau, daca da like-uri si probabil flirteaza cu mai multe fete.

| Hammurabi a răspuns:

Trebuie să înțelegi un lucru.
Când ai un iubit, nu ai decât 2 variante.
Să îl accepți așa cum e, cu toate, cu bune și cu rele (pentru că ăla e omul, nu-l vei schimba niciodată), sau să-l părăsești și să-ți cauți pe cineva care să corespundă în totalitate dorințelor tale.
Alte variante nu sunt decât niște compromisuri de doi lei, pe care oricum va trebui să le accepți sau se vor întoarce până la urmă împotriva ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim67377882 a răspuns:

Daca exagerezi? Poate
Daca e normal ce face El? Nu, eu sunt singur si nu ma uit dupa tot orasul pe TikTok sau alte retele de socializare, naravul lupului nu poti sa-l schimbi oricat ai incerca. Si daca o sa incerci vei suferi si mai tare.
Indeparteaza-te de El daca te raneste, chiar daca iti e greu la inceput.

| Anonima000009 explică (pentru Anonim67377882):

Nu pot să mă îndepărtez de el...
Tot ce pot sa fac e sa fiu cu chestia ce nu știu nu mă rănește.
Are momente când e blând. romanic. drăgăstos.
Cei drept eu nu sunt o fata uimitoare...eu nu mă văd așa.
Am și probleme de sănătate. posibilitatea sa nu pot face copii.
Dar e langa mine... Și e de la început...