| Mirunnnnnaa a întrebat:

Este normal ca iubitul tau sa spuna "vai ce buna este tipa aia...? era buna de f** "?! Nu sunt absurda, inteleg si sincer si eu mai raman uimita de cum arata unele femei, dar o spune prea des, si ma face sa ma simt ca nu merit, ma face sa ma simt aiurea, ca eu nu arat bine?!
In ultimul timp mai are si glume proaste, cand ii spun ca sunt o colega ma i-a cu, ' lasa ca stiu eu ca esti cu unu', ceea ce nu este adevarat, cum pot reactiona? Ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca iubitul tau nu are prea multa educatie si nici nu-l ajuta capul, pentru ca, un om cu bun simt, nu ar spune asa ceva, cel putin in prezenta femeii pe care o iubeste.
Cat privesc glumele de prost gust, facute de el, sunt dupa cum spuneam, din gura unui necioplit, caruia nu-i pasa daca te pierde ori nu, pentru ca nu te iubeste.
Un om care te iubeste cu toata inima, te respecta si face orice sa nu te supere, sau necajeazsca. Evident, nu-i cazul astuia, care chiar nu-i pasa ca te jigneste, poate chair este interesat sa te vada ca rupi relatia, ca sa nu se simte el prost, ca a facut-o.
Ce sa faci?
Din punctul meu de vedere, poti sa-i dai papucii imediat!
Respect nu-i, bun simt nu-i, dragoste nu-i. La ce ai mai tine unul ca asta, pe langa tine, cand sunt milioane de baieti buni, educati, cu bun simt si dornici sa te rasfete si sa-ti spuna numai vorbe dulci si frumoase? De ce nu ai vrea sa fii iubita cu adevarat?

| Djsjuajsjsj a răspuns (pentru Violleta2022):

Poate ei sunt mai pe la inceputul relatiei. Ca tot nu a specificat niciun alt detaliu.
Asa ca asta cu "iubire din toata inima" e trasa de par. Iar ea probabil nici nu este femeie inca, ci vreo copila la cum isi alege partenerii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Djsjuajsjsj):

A specificat aici, in postarea din martie, cand spune ca este studenta si are restante la facultate, ca nimic nu-i merge bine si in plus iubitul a inselat-o:
https://www.tpu.ro/......-lasat-cu/

| Djsjuajsjsj a răspuns (pentru Violleta2022):

E clar atunci. Ideea ramane ca atat timp cat vor exista tipe ca ea care sa accepte dezastre pe doua picioare in genul iubitului ei si ei vor tot exista.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Djsjuajsjsj):

Vad ca l-a iertat in martie si continua sa-l tina si acum. in plus, nici nu-si da seama ca ala o manipuleaza cum vrea, gasindu-i ei vina, pentru porcariile pe care el le face.
Sincer, unele fete si femei, chiar isi merita soarta cu varf si indesat, atata vreme cat accepta asemena specimene in viata lor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Esti bipolara?

Cateva zile mai tarziu, raspunzi aceluiasi user la aceeasi intrebare cu asta:

în 24 Iulie | AnnaBlandiana a răspuns:
Da, este normal, de ce nu ar fi?
Omul poate sa admire si sa se uite cat vrea, asta nu inseamna ca se si duce dupa ele.
Oricum, ar trebui sa stii ca, o femeie gravida nu mai este atat de atragatoare cu sanii mari, burta mare si luatul in greutate.
Incearca sa lasi gelozia ca il indepartezi de tine.
Pare a fii un om sanatos la cap, odata ce recunoaste case uita, dar tot pe tine te iubeste.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

AnaBlandiana, mi-ai dat block, dar la intrebare nu ai raspuns

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi sa nu te insele la cum se poarta cu tine

| RAY a răspuns:

Baiatul te compara cu altele, da altele se uita la el? daca se uita inseamna ca e un tip frumos iar tu stai cu el ca e concurenta mare, daca nu e frumos de ce stai cu el? daca e frumos treci situ peste astea ca e ceva normal, poate glumeste si el, esti tu prea serioasa cu el si asa nu aveti o relatie serioasa si una conform varstei voastre

| Freya1 a răspuns:

Nu,ne este normal sa se uite dupa femei, sa faca aluzi de genul asta in conditiile in care are o relatie.Defapt nici daca nu are nu e ok sa vorbeasca asa.
De ce mai stai cu ala ca nu inteleg? Daca el asa vorbeste de fata cu tine cand e singur iti dai seama ce face?
Am si eu la mine in cartier una cu un barbat din asta nesimtit si afemeiat.La inceput a luat asta ca pe o gluma, dar pana la urma da cam saturat si ia reprosat. Oricum nu s-a schimbat cu nimic, si dupa mine a pasait acum intr-o zi si cand ea ia atras atentia ca nu e ok i-a dat una dupa cap.Asa vrei sa ajungi?

| SG1995 a răspuns:

E clar nesimțit, nu te respectă dă-i flit.
Da frate nimeni nu contestă că suntem bărbați și avem hormoni, dar, cum dracu să-ți zică ție (iubitei lui); " Băi e bună rău aia, aș ***-o."
Adică da, e o remarcă normală, dar făcută între bărbați în pnm, nu de față cu femei, și mai ales față de persoana iubită.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Cum dracu poti sta langa un asa cocalar, nu pot pricepe?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Saraca fatã aproape se roagã de el sa-i de-a ce trebuie si cocalarul vorbeste de alte tipe, chiar cu altele, sau i-a la misto laughing genurile acestea sunt peste tot

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu este normal absolut deloc. Iubitul tău nu te apreciază şi nu te respectă.

Răspuns utilizator avertizat
| Romanul86 a răspuns:

Nu e normal.

| antoniaidk a răspuns:

Eu m-as desparti de el, nu as putea sta cu asa persoana. daca tot comenteaza de ce mai sta cu tine? sa gaseasca alta mai fraiera decat tine!

| Helpme99 a răspuns:

Unor baieti le place sa tachineze. Dar fiecare lucru are o limita.

| Apollo007 a răspuns:

Bate-l cu armele lui. Cand vezi baieti frumosi faci la fel si vezi cum reactioneaza. Daca face urat ii scoti ochii... Ii zici ca la el e ok sa faca asa dar tu daca faci asa el se enerveaza. Ai grija ca de obicei hotul striga hotii. Daca iti scoate ochii ori e foarte gelos ori e cel care joaca la doua capete.