anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca sa iti vina de 2 ori pe luna menstruatia?
mie mi a venit stat o saptamana si iar si iar... ce poti face sa reduci sa stea mai putine zile?

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Nu e normal deloc sa iti vina de doua ori pe luna. Cel mai bine e sa mergi la medic si probabil iti va prescrie anticonceptionale pentru reglarea menstruatiei.
Ca sa te tine mai putine zile nu stiu exact ce sa iei dar ma gandesc ca anticonceptionalele din moment ce iti vor regla ciclul odata cu el se va regla si debitul si deci si numarul de zile cat va tine. Eu stiu doar ca vitamina K ti-l intarzie dar nu sunt sigura daca iti si micsoreaza nr de zile. Oricum cel mai bine e sa mergi la medic si el iti va spune exact ce si cum

2 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu este normal, fa-ti un control! Este vorba de o dereglare hormonala sau eventuale chisturi ori fibroame.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Scuze ca intervin dar este normal ca uneori chiar la inceputul primelor menstruatii sa apara menstruatia de 2 ori intr-o singura luna si in cealalta sa nu vina deloc.Si mie mi s-a intamplat, si prietenelor si am intrebat un doctor foarte bun din orasul meu si a spus ca este okay iar 7 zile poate tine cel mult o perioada de menstruatie (mie imi tine 6) si minimul este de 3 zile.
Succes! happy