Nu, este imoral să facă așa ceva. Dar în ziua de azi numai există moralitate și nici bun simț.
Ai dreptate, e imoral dar si jenant dupa parera mea. Daca as fi in locul lor mi-ar fi rusine sa ridic capul din pamant.Nu sunt in stare sa cucereasca o femeie in toata firea?
Mi se face mila cand vad cate unu de 25 de ani cu o fetita de 16 ani.Te gandesti ce viata au aia?
O data ce te maturizezi ar trebui sa incerci sa-ti gasesti o partenera de incredere, care sa te iubeasca si sa o iubesti, o femeie matura.Impreuna ar trebui sa gasiti o sursa de venit stabila, incet o casa si apoi vine copilul, cand esti sigur ca ai conditiile necesare sa-l cresti.
Barbatii care umbla cu fetite sunt niste imaturi, incapabili de a cuceri o femeie in toata firea si mai sunt si pedofili.
Pai oricarui baiat mare ii plac fetele mai mici(adica virgine ca sa profite de ele). Normal ca nu e normal dar asa e generatia asta.
E un trend şi marea majoritate a acestor 'bărbaţi' sunt în pas cu moda. Tipic turmei de oi.
Coruperea de minore e la ordinea zilei.
Da, este normal pentru ca se stie ca '' Dragostea nu are varsta si nici scrupule!''. Nu conteaza daca tu ai 20 si ea are 15 important e sa fie iubire si o relatie durabila! Bine nici sa exageram acum de exemplu sa fie o fata de 14 ani si un barbat de 20 si ceva de ani, dar fiecare face ceea ce vrea cu viata sa fiecare are dreptul sa aleaga!
Danicika întreabă:
anonim_4396 întreabă: