Fiekre e liber sa faca ce vrea...important e sa. ti doresti acest lucru, sa iubesti persoana cu care vrei sa ai o asemenea experienta pentru ca prima oara nu se va uita si trebuie sa fii constient ca iei decizia corecta...
multa bafta
Daca este pregatit pentru a face acest pas este normal.Daca nu este pregatit mai bine asteapta putin
Eu mi-am inceput viata sexuala la 14 ani si sfatul meu pentru tine e ca atunci cand incepi sa fii cat mai matur. Daca te consideri matur : Start! Si fa si un film sa vedem si noi
Este destul d matur si plin d incredere la varsta lui? dca da...asa sa fie...este pregatit
ESTE NORMAL ATUNCI CAND SIMTI CA TREBUIE SA FACI ACEST PAS, DAR BINE INTELES SA FI INFORMAT SI DESPRE RISCURI!
S-a mai tot discutat pe tema asta...nu exista o varsta anume pentru a'ti incepe viata sexuala.Insa este recomandat ca inainte de a lua aceasta decizie trebuie sa fii bine informat in ceea ce priveste prevenirea bolilor cu transmitere sexuala sau au unei sarcini!
Nu stiu, dar peste cativa ani sa nu urli ca n-ai iubire si salar bun, ca apoi te voi trimite direct in bratele unui psihiatru.
Danicika întreabă:
KattyKatt230399 întreabă: