anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca un preot sa te intrebe de cate ori faci sex pe saptamana cu iubitul?

10 răspunsuri:
| nicolll a răspuns:

Preotul ala deja are fantezii care intreaba asa ceva, tu trebuie sa ii comfirmi ca nu mai esti virgina daca te simti cu constiinta incarcata iar el nu trebuie sa te intrebe alte minuni, nu e normal

Răspuns utilizator avertizat
| Bii26 a răspuns:

Daca te spovedesti este dormal deoarece trebuie sa iti ierte toate greselile.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu cred. Te poate intreba doar daca traiesti in pacat si intretii relatii sexuale in afara casatoriei, cu cati barbati, etc.

| fabiola a răspuns:

Nu stiu daca e normal sau nu dar stiu ca viata intima nu se discuta!

| madalicious a răspuns:

Nu. Ala ori nu era preot ori era un preot desfranat. Cred ca cand te-a intrebat avea deja fantezii sexuale desfranatu`... Face Biserica de rusine cu asemenea intrebari!

| Farcas a răspuns:

Daca te spovedesti este normal sa te intrebe, atata timp cat nu ai in jur la 18 de ani si nu esti casatorita cu baiatul respectiv. Daca esti casatorita cu el, nu este normal, si ar fi bine sa renutnzi a merge la el caci are o problema, cam grava.Sexul in timpul casatoriei este permis, dar nu si sarbatoriile mari, cum ar fi: pastele, craciunul etc

| Libelle a răspuns:

Cam ciudat acest preot... te intreaba de obicei numai DACA ai facut nu si de cate ori pe saptamana...nu cred ca are intentii prea bune.

| onur a răspuns:

Eehh si cu voi acum. Era curios omu ce vreti! big grin Acum daca a aflat nu va mai intreba altadatawinking

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu este normal să te duci la preot, pentru început.
Ce să-ţi facă preotul?
Biserica şi religia sunt nişte imense tâmpenii care ne-au ţinut rasa umană în loc vreme de 2000 de ani!
Mi-e scârbă de popi!

Întrebări similare