Ei,prea normal n-ar fi, dar depinde de varsta pe care o ai.
Daca tu ai 26 si el 20 de ani,nu-i o nenorocire asa mare!
In plus,nu uita ca multi iti vor placea,dar de iubit vei iubi unul singur!
Gandeste-te putin,in mod absolut nevinovat, iti place prietenul cel mai bun al varului tau, fiul vecinilor de palier, baiatul care ti-a adus pizza o data, Brad Pitt si fratele coafezei tale...in paralel!
Dar asta nu inseamna ca vei fi cu toti sau ca vrei sa fi cu toti acesti baieti/barbati, ci ca ii simpatizezi mai mult decat pe altii.
Va veni o zi in care unul, si poate nu dintre cei enumerati, te va face sa iti uiti complet simpatiile si 24 de ore din 24 sa te gandesti cu fluturi in stomac, la cum vorbeste, cum ti-a zambit, cum te-a privit....si uite-asa te indragostesti de unul singur, restul devenind o amintire dulce.
Asa ca, ai dreptul sa placi orice si pe oricine, fara sa te intrebi daca e normal sau nu.
De altfel, noi singuri suntem cei care hotaram ce e normal si ce nu!
Adevarul e ca nu am un sentiment clar si puternic fata de el dar de ce am ajuns sa simpatizez un copil si totusi parca e mult mai mult de atit.E mare diferenta dintre dragoste si iubire dar daca am ajuns sa plac un copil cred ca este ceva neinregula cu mine. multumesc.
Cu cat te vei gandi mai mult la asta, cu atat ti se va parea mai straniu si cu atat il vei simpatiza mai mult, contradictia si interdictia ne atrag de obicei!
Asa ca, daca ti se pare neobisnuit, evita fizic persoana in cauza si refuza sa-ti lasi pana si gandul sa alunece in directia lui.
Si va trece, totul va reintra in normal.
Ar Trebui sa mergi la un psiholog. Probabil odata cu tine vor face o descoperire.
Nu prea e normal. Daca tu ai 16 ani si el 10...nu stiu ce sa zic. Ce varsta are el?
Ma depinde aici, daca faci greseala sa te cuplezi cu el la anii astia si diferenta asta nu e bine pentru ca el te va folosi si iti va papucii ca asa suntem noi barbatii, mincinosi. SpotLight!
Dupa parerea mea si varsta ta conteza, nu numai a lui, daca tu ai o varsta peste 25 e in regula dar asa nu cred oricum succes cu el