Când îți place de o fată și ea nu te place?
Ce înseamnă că îți place? Că ai constatat că îți trebuie ACEA fată?
Da e foarte normal, și nu numai în ziua de azi. Și asta se întâmplă ca să înțelegi că trebuie să faci ceva, ca să te placă și ea.
Este absolut normal ca daca tu placi o fata ele sa nu te place. Este la fel de normal ca o fata sa te placa astazi iar maine sa nu te mai placa. Faptul ca tu placi o fata nu inseamna ca ea iti va intoarce sentimentele. Si invers e valabil, faptul ca o fata te place pe tine, nu inseamna ca si tu o placi pe dansa.
Pai depinde uneori si de preferintele ei! adica ce vrea de fapt! pune-te in locul ei! ce ai face! ce ai decide! nici nu stii tu! sau nu realizezi! prin cate a trecut fata asta! cate traume! cate despartiri! etc! ca nu e usor sa ai o relatie cu cineva! nu vezi ca numai merge cu baietii cuminti! acum fetele vor baieti duri! violenti! etc! de ce zic spun aceste chestii! fiindca sunt unii care o sa zica spuna sa dai in sacul de box sau mai stiu eu ce! sa pari dur stii! violent! dar nu! cu aceste calitati intocmai o sa sperii fata si mai tare si ea te va parasi! si nu cred ca vrei asta!
Evident ca e normal sa nu fie reciproc, se mai intampla, aia e. Nimeni nu e obligat sa te placa inapoi, placutul asta tine de un cumul de factori precum aspect fizic, personalitate, statut social, etc.
Mereu a fost normal, ce dracu e cu intrebarea asta? Nimeni nu-ti datoreaza nimic!
Mindfulness întreabă: