| Reigns a întrebat:

Este normal sa am marimea 87 la sani la 13 ani? intreb pentru ca am fete in clasa care au sanii foarte mici si au 14 ani si mi se pare ciudat

Răspuns Câştigător
| Portocalăizhir a răspuns:

Buna! Este foarte normal, fiecare fata are alt ritm de dezvoltare. Poate tu te-ai dezvoltat mai repede si ele se dezvolta mai tarziu. Sau poate asa este tipul lor, asa au mostenit. Sanii difera la fiecare fata!
Prin urmare, nu-ti fa griji, este perfect normal, gandeste-te la faptul ca ai bustul mai mare ca al lor ca la un avantaj, deoarece pe viitor garantat va fi unul!
Bafta!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este normal.Te-a dotat bine Mama Natura.

| 354 a răspuns:

Buna.Intreaba-ma pe mine ce cat de mari au fost sanii mei in clasa a 4 a. Deci revenind la subiect este foarte normal deoarece fiecare fata se dezvolta in felul sau, unele mai repede altele mai incet deci nu-ti face griji din contra bucura-te ca ai sanii mari.

| alliss a răspuns:

Vai tu draga si eu am cel mai mare si bombat fund din iasi si cei mai frumosi sani si is miss Romania. e normal worriedworried?

| Reigns explică (pentru alliss):

STFU, moldoveanco! Miss Ironia.

| passenger a răspuns:

Da,este normal!

| RheaLustzig a răspuns:

-.- eu am marimea 90 si abia am facut 14 ani. Acum cateva zile. Ce ar trebui sa fac acum? ^_^ aaa da. Nimic. Si ce daca ai marimea 87?
Care e faz anormala? Bravo tie. Esti mai sexy ca celelalte.