Aoleu! Eu stiu de la 7 ani ca oamenii fac sex pentru a se reproduce... cum pls sa crezi la 22 de ani in barza
Da este absolut normal sa crezi asta la 22 de ani mai ales cand te plictisesti si nu mai stii ce sa faci Cred ca te-ai plictisit foarte cand ai pus intrebarea asta nu? Si eu ma plictisesc de asta iti raspund
poate tea adus Barzoiu cine stie. Dar cel mai probabil esti un spermatozoid ovulat care a ajuns la varsta ta(care o fi ea, nu cred ca ai 22), si s-a gandit sa afle de unde vin copii. Uita-te pe Redtube, ti se explica prin imagini detaliate.
E decizia ta daca vrei sa crezi asta; Cum unii inca vor sa creada ca exista Mos Craciun si iepurasul de paste, si tu poti face la fel in legatura cu barza ta. Ideea e ca poti sa crezi ce vrei, dar macar sa stii ceea ce se intampla cu adevarat.
Te-a adus gandu sa pui intrebarea aici nimic mai mult iar barza aduce doar viermi si zboara.
Nu. Am vrut clasa a 2a sa am loc langa aripa sa o vad mai bine Clasa 1 era numai in fata. si m-as fi plictisit de atata ''nimic'' pe geam.
Sigur k da! si la 40 de ani poti sa stai cu mama si sa crezi ca te-a adus barza! nu-i stres, nu esti singurul!
Absolut, la fel de normal cum e si sa crezi ca frunza de pe steagul Canadei este de Canabis )))
Buna gluma, bv )pacat ca la unii simtul umorului este in forma rudimentara...
E de vina prostia omeneasca, cu cat creste mai mult, cu atat se diminueaza simtul umorului.