| manuel_9135 a întrebat:

Este normal sa fii virgin la 20 de ani?!
Am 20 de ani si inca nu am avut nici un contact sexual. Am avut mai multe relatii, insa de scurta durata. Dar in nici una nu s-a ajuns la sex. Incep sa fiu tot mai stresat din cauza asta, mai ales cand vad pustani de 15 ani ce povestesc din experientele lor. In prezent sunt singur. Sfaturi?! Ce ar trebui sa fac?!
Va multumesc.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da e normal, si eu am un amic care are 24 de ani si e virgin si din pacate a cautat fete dar niciuna nu il vrea arata bine e om fain dar uite ca viata asta de rahat ne face sa suferim cei buni, tu mai rabda pana la 30 de ani o sa gasesti una dar grija sa o cunosti bine si sa nu te lasi purtat de val ca interesul poarta fesul doar stii cum sunt fetele acum multe pe bani si putine iubesc.

| attyy22 a răspuns:

Da; si eu am un prieten la 23 de ani si e virgin. intr-adevar e stresat pentru asta dar nu radem de el pentru asta. Pur si simplu este atat de timid incat nu poate avea o relatie care sa ajunga la sex. Daca vrei doar sa te scapi de virginitate poti sa o faci cu o usuratica dar eu zic ca daca tot te-ai pastrat atata pana la urma o sa iti gasesti o fata care o sa respecte asta la tine. Multi zic ca la baieti nu conteaza cu cate o fac dar eu stiu la prietena mea, pentru ea conteaza, cand se gandeste ca au mai fost altele inaintea ei sta bosuflata de, de abia o consolez cumva. parerea mea este ca nu trebuie sa fii ingrijorat pentru asta, masturbarea e si placuta si sanatoasa, si cand o sa ai o relatie la stabila macar nu o sa fie certuri si discutii pe tema asta. Desigur nu la toti sunt discutii de genu dar stiu cazuri unde e problema asta, chiar si in cazul meu. Multi rad de cazurile astea dar mie mi se pare ca nu e nici o rusine. Bafta happy

| anuca22 a răspuns:

Frate chiar asa macar la 18 ani gasesti o pritena! spor la treaba

| RXN a răspuns:

Nu e nimic gresit sau rau sa fii virgin, mai ales la 20 de ani.Nu ai de ce sa te simti complexat si nu trebuie in niciun caz sa-ti raportezi viata proprie la a altora.O sa vina momentul in care vei ajunge la sex intr-o relatie, iar faptul ca el vine ceva mai tarziu consider ca e destul de bine, intrucat ai ajuns la o anumita maturitate fizica si mai ales psihica.Sexul facut de dragul de-a-l face e prost si, de multe ori, nesatisfacator, asa ca nu te agita pe motivul asta.Nu ai altceva de facut decat sa-ti traiesti viata in continuare.Documenteaza-te,cultiva-te si cu siguranta vei gasi si persoana potrivita.Crezi ca pustii de 15 ani au habar cu ce se mananca sexul? Sexul e o arta, nu e doar o chestie carnala pe care o faci cu cine apuci.
Nu te stresa, iti pui singur bete-n roate.happy

| Zenithf a răspuns:

Nu te stresa ca patesti ca mine.laughing
Si eu am fost virgin pana pe la 26 de ani si apoi am inceput sa ma stresez si m-am vazut insurat pe negandite. :p

| bia_8231 a răspuns:

Sincer este cam penibil dar lasa totul la timpul lorewinking

| CoquineNoire a răspuns:

Cum am mai spus de atatea ori,este normal,pentru ca astepti persoana potrivita,si asta dovedeste faptul ca si unii baieti isi pun aceasta problema,precum fetele,si ca au si altceva in cap decat sex, mai rar in ziua de azi, dar totusi din cate vad exista.bv tie!

| bogdanik96 a răspuns:

Frate,inteleg ca vrei o partenera de viata potrivita da ce legatura are cu sexul? Eu am 14 ani si nu mai sunt virgin de la 13, du-te si tu la curve!
Sau poate ti-e jena sau ceva, mergi la un medic!

| LonelyLoner92 a răspuns:

Si eu am 19 ani, fac acum in iulie 20, si nu am avut niciodata prietena sad dar stai linistit, pe mine nici nu prea m-a interesat subiectul acesta pana acum un an, pe mine m-a interesat sa imi termin liceul cu bine, nu trebuie sa te stresezi din cauza asta, si nu te mai lua dupa ce zice lumea. Si mie mi-au spus colegii ca ''ce ba ionute, la 19 ani mai esti virgin?'', dar nu i-am luat in seama, nu trebuie sa te simti frustrat ca auzi unu' de 15 laudandu-se ca a facut sex. Eu unul de exemplu, vreau ca acum dupa ce am terminat liceul sa merg la facultate, sa imi vad de studii, intr-adevar, imi pare rau ca nu am si eu o prietena cu care sa ma plimb prin parc, prin oras sad dar asta e, nu trebuie sa lasi asta sa iti afecteze viata, vei gasi si tu o fata cu capul pe umeri la un moment dat, succes sper sa-ti gasesti pe cineva.

| pna a răspuns:

De asta s-au inventat curvele ia ceva la bord sa prinzi tupeu stai vreo 3 zile nelabarit si o spargi