| crăticioară a întrebat:

Este normal sa ii pun degetele in nas și urechi iubitului meu? Și mai important dacă îmi spune ca îl enervează înseamnă ca nu îmi respecta modul de a îmi manifesta iubirea?

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E clar ca nu te iubește

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Adică tu îți manifești iubirea băgându-i degetele în nas și în urechi? laughing
Și vrei ca el să respecte asta?

| VoidEternal a răspuns:

Tu tii cu tot dinadinsul să inventezi probleme in relația pe care o aveți?

Ar trebui să încetați (voi fetele) sa "traduceți" comportamentele partenerilor. Bărbații sunt creaturi simple. Daca îți zice că nu îi place să ii bagi mâinile în nas și urechi (cui dracu' i-ar placea?, apropo ai 3 ani?) ghici ce, înseamnă că nu îi place să ii bagi mâinile în nas și urechi, nu că nu te respecta pe tine sau modul tau de a-ți manifesta iubirea...

Daca modul meu de a-mi manifesta iubirea ar fi să-ți cârpesc doua palme in timp ce recit plasmul 50, iar pe tine te-ar deranja asta, ar însemna că nu îți "respect modul de a-ti manifesta iubirea"? For f11ck sake, grow up.

Copil atomic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă rog, și de ce faci asta?
E cumva un gest de tandrețe?
Mi se pare aiurea. Daca îl deranjează, mai bine nu o mai fa. Nu cred că e o manifestare a dragostei să-l sâcâi cu gesturi de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești la grădiniță? Zilnic rămân uimit ce probleme aveți voi tinerii din ziua de azi.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

E plin de trolli pe aici...Si nu e ok sa judeci generatii intregi dupa intrebarile postate pe un site.

| Sapersters a răspuns:

în cur n-ai încercat?

| MihaiRafael a răspuns:

Foarte cutremurator!