| Creioane COlorate:)) a întrebat:

Este normal sa imi fi venit ciclu la 11 ani...nu sunt prea desvoltata

14 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

Da...si eu stiu o fata mai putin dezvoltata ca mine si i'a venit ciclu inaintea mea :-J
nu e nimic grav! stai calma

| Libelle a răspuns:

Da scumpo de la 9 la 16 e perfect normalbig grin

| frumusica_3241 a răspuns:

Da la colega mia i-a venit la 9 ani si acum suntem amandoua in a 5 iep mie nu mi-a venit

| яubic a răspuns:

Normal.
Perfect normal.

| alexel a răspuns:

Iti recomand sa citesti asta http://www.parinti.com/......l-357.html

| ĐǿŁŁY a răspuns:

Buna! Da, este perfect normal.
Mie mi-a venit la 12 ani.Primul ciclu apare in mod normal in intervalul de varsta cuprins intre 9 si 16 ani. De obicei apare la 2 - 2, 5 ani dupa primele semne ale pubertatii - cam in acelasi moment de timp cu momentul maxim al cresterii corporale.

Varsta tinde sa fie aceeasi de-a lungul generatiilor, insa exista numerosi factori care influenteaza aceasta varsta (inclusiv parametrii geografici). O treime din fete au primul ciclu pana la 12 ani, peste 50% il au pana la 13. Pupici!

| KatherinePierce1864 a răspuns:

Pai nu-i nimic grav. Mie mi-a venit tot la 11 si nu am patit nimic. Important e sa ai cate un absorbant la tine, cel putin 2 de rezerva la scoala, eh, asta depinde si de cum iti curge. Si trebuie sa ai grija sa nu te patezi si mai ales sa nu spui la persoane care nu pot pastra un secret. Asta depinde si de firea ta, daca esti mai sensibila. De exemplu o prietena de-a mea a deschis gura cand nu trebuia si prietenul ei a aflat. Si si-a pus in cap sa se mute din SCOALA. Deci sa nu dezvalui chiar la toata lumea. Ar putea fi riscant daca esti o fire sensibila. Cred ca familia ar trebui sa stie cel mai mult nu altcineva pentru ca familia te invata cum sa faci fata si iti da cel putin 10 sfaturi in legatura cu asta. Sper ca ti-am fost de ajutor!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este o problemă majoră. Consumă ceai de creţişoară, este un stimulent hormonal natural care ajută la reglarea ciclului menstrual.
Pa, pa.

| abcdefg a răspuns:

Nu este nimic grav, la aceeasi varsta mi-a venit si mie.Nu conteaza cat de dezvoltata esti thinking

| shtephie a răspuns:

Mie mi-a venit la 10 ani happy asa ca stai linistitawinking

| yoppzz11 a răspuns:

Mda... mi-a venit la 10 XD
am 19winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. este normal, da! Si mie mi-a venit la 12 ani, eram ft ft putin dezvoltata.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perfect normal! Stai linistitawinking

| Anileda a răspuns:

Da, la unele persoane menstruatia vine chiar mai devreme la 9-10 ani, o sa te dezvolti.happy

Întrebări similare