| Adrianaman3 a întrebat:

Este normal sa iti placa de cineva dar cand iesi cu el sa nu ai fluturi in stomac atunci cand te ia in brate sau de mana? Nu am mai avut o relatie pana acum si nu stiu, e un tip super dar nu simt nimic.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

înseamnă că nu-l placi suficient. îți place ca și prezență cel mai probabil da n-ai sentimente pentru el. ori mai poți simți asta dacă te-a supărat sau rănit cu ceva

| corbulalbrosu a răspuns:

Atractia sentimentala fata de persoana respectiva se pare ca nu este suficient de intensa incat sa se produca si fenomen amintit de a avea ''roiuri de fluturi'' in stomac. Probabil ca va fi nevoie sa treaca o perioada de timp in care senzatiile si sentimentele din acest moment vor evolua si cine stie... vor apare si fluturasii Multa sanatate!

| Emma30555 a răspuns:

Nu cred ca fluturașii în stomac sunt obligatorii dacă îți place de cineva. Poți simții fluturași și de fapt sa nu ți placa atât de mult, poate fi o atracție sexuala și atât și bineînțeles poate însemna că te atrage foarte mult dar lipsa fluturasilor nu cred ca înseamnă că nu ți place, tu ști mai bine ce simți

| MPersephone a răspuns:

Poate totusi nu esti atrasa pe el. Daca spui ca nu ai avut relatii, atunci probabil nu stii sigur cum iti manifesti emotiile sau cum stii cu adevarat daca placi pe cineva. Nu-ti fa griji, lucrurile vin de la sine, si daca nu il placi, nu e sfarsitul lumii.

| AceaFată245657 a răspuns:

Este normal.
il vezi ca pe un frate, nu?

| Alisirbu a răspuns:

E normal